Κύμα οργής κατά Μητσοτάκη - Βράζει όλη η Ελλάδα για τις φωτιές

Έλληνες  07/08/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Κύμα οργισμένων αντιδράσεων από τους πολίτες, κατά του Πρωθυπουργού της καταστροφής Κυριάκου Μητσοτάκη.

Οι πολίτες βλέπουν την ανυπαρξία του κρατικού μηχανισμού και την ανικανότητα των κυβερνώντων η οποία κοστίζει δυστυχώς σε ανθρώπινες ζωές, επιφέρει την αποτέφρωση εκατοντάδων χιλιάδων στρεμμάτων δάσους, την θανάτωση ζώων και έχει ως αποτέλεσμα την απώλεια περιουσίας για χιλιάδες συμπατριώτες μας.

Οι πολίτες είναι πραγματικά εξοργισμένοι με την Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και το δηλώνουν με τον πιο απερίφραστο τρόπο. Τα παρακάτω βίντεο (ελάχιστα από τα εκατοντάδες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο) είναι ενδεικτικά:

https://twitter.com/grcmscr/status/1423704841663258625

Και στο παρακάτω ρεπορτάζ, το makeleio παρουσιάζει αποκαλυπτικό βίντεο όπου κάτοικος του Αγίου Στεφάνου αναφέρεται (και μάλιστα με ιδιαίτερα ευγενικό τρόπο) στις κυβερνητικές παραλείψεις και παρόλα αυτά ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ προσπαθεί με άθλιο τρόπο να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα λειτουργώντας ως εγκάθετος της κυβέρνησης Μητσοτάκη και όχι φυσικά ως ανεξάρτητος δημοσιογράφος:

Η ΚΟΛΑΣΗ ΤΟΥ ΔΑΝΤΗ ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΣΤΕΦΑΝΟ! ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΕΣ ΚΛΑΙΝΕ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ – ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ – ΠΑΕΙ ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΓΙΑ ΛΕΩΦΟΡΟ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ Η ΦΩΤΙΑ


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης