Κύριοι της κυβέρνησης είστε ένας αποτυχημένος θίασος

Έλληνες  01/07/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Γράφει ο Λάμπρος Χουλιαράς

Βασική Αρχή της ηγεσίας είναι η ιεράρχηση των προβλημάτων!

Οι πιο σημαντικές μεταβολές ("μεταλλάξεις") είναι παγίως δύο:

Η "Υ" = Υπογεννητικότητα των Αυτοχθόνων και η "Λ" = Λαθρομετανάστευση.

Τα υπόλοιπα, οικονομικά, μάσκες, άρτος και θεάματα κ.α., είναι θέματα τακτικής διαχείρισης που έχουν αναχθεί σκοπίμως σε πρωτεύοντα.

Ο κορωνοϊός έως τώρα έχει σκοτώσει με βάση τις επίσημες αναφορές 12.650 άτομα, ενώ το Δημογραφικό μειώνει τον  Ελληνικό πληθυσμό της χώρας κατά 70.000 άτομα το χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να διαχειριστείς το τακτικό πρόβλημα του κορωνοϊού. Δεν μπορείς όμως να αγνοείς πλήρως το στρατηγικό πρόβλημα της υπογεννητικότητας των Ελλήνων.

Την στιγμή που η Ελλάδα ξοδεύει δισεκατομμύρια για να εγκαταστήσει τους αφροασιατικούς πληθυσμούς που της στέλνει η  «φίλη» και «σύμμαχος» Τουρκία, δεν  χρησιμοποιεί τους πολύτιμους αυτούς πόρους για να αντιμετωπίσει τον αφανισμό των Ελλήνων. Όμως η αντικατάσταση πληθυσμού είναι "γενοκτονία". Είναι υλοποίηση  Εθνοκτόνων σχεδίων, δεν είναι λύση στο δημογραφικό. Η Ελλάδα είναι η πρώτη χώρα στον κόσμο που αυτοκαταλύεται. Που τη ρευστοποιεί πληθυσμιακά η εχθρική της γειτονική  χώρα και αυτή «χαίρεται που γίνεται πολυπολιτισμική».

Με τέτοιες εθνοκτόνες πολιτικές, μετά από 2-3 χρόνια, θα έλθουν οι επίγονοι των σημερινών πολιτικών ηγεσιών να μας πουν ότι δεν υπάρχει άλλη διέξοδος για τη χώρα και την οικονομία, παρά η αποδοχή της ολικής της μετάλλαξης σε κάτι άλλο, μη ελληνικό. Και βέβαια μια τέτοια "Ελλάδα" θα είναι έτοιμη να μετατραπεί σε δορυφόρο της νεοθωμανικής Τουρκίας και η "Χάγη" θα είναι περιττή. Οι Έλληνες, όμως, ξυπνούν! Οι Έλληνες στηρίζουν το κόμμα μας, για μια Ελλάδα που θα ανήκει πραγματικά στους Έλληνες!


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης