"Μακελειό": Ο αποτυχημένος Κυριάκος Μητσοτάκης

Έλληνες  20/04/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ένα αποκαλυπτικό ρεπορτάζ φιλοξενεί σήμερα η ιστοσελίδα makeleio.gr του Στέφανου Χίου, σχετικά με την κυβερνητική αποτυχία στο θέμα του covid:

"- Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ ΜΕ ΤΑ ΤΡΑΓΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

– ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΟΛΥ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΠΡΟΣΤΑ

– Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ

O μέσος όρος των κρουσμάτων Covid 19 στις 18/4/2021 στην Ελλάδα διαμορφώθηκε στα 2.828. Ο μέσος όρος κρουσμάτων Covid 19 το ίδιο διάστημα, των τελευταίων επτά ημερών, στη γειτονική Βουλγαρία διαμορφώθηκε στα 2.055.

Οι αριθμοί ίδιοι, οι διαφορές μεγάλες, διότι στη Βουλγαρία τα καταστήματα είναι ανοιχτά, η εστίαση, τα εστιατόρια, τα καφέ είναι ανοιχτά και ο κόσμος στους εξωτερικούς χώρους κυκλοφορεί ελεύθερος και χωρίς μάσκες, με εξαίρεση τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς και κλειστούς χώρους.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και οι Ειδικοί του έχουν ΑΠΟΤΥΧΕΙ πλήρως. Ο Κ. Μητσοτάκης και η ομάδα του με τις πολιτικές τους αποφάσεις κατέστρεψαν την Ελλάδα και τους Έλληνες. Κατέστρεψαν την οικονομία και την κοινωνία. Οδήγησαν σε κατάρρευση το υγειονομικό σύστημα.

Οδήγησαν σε λουκέτο χιλιάδες επιχειρήσεις, στην ανεργία και την οικονομική δυσπραγία χιλιάδες ανθρώπους.

Έχουν οδηγήσει στην απόγνωση χιλιάδες νοικοκυριά, έχουν ισοπεδώσει τη ζωή χιλιάδων νέων και παιδιών.

Οι πολιτικές τους αποφάσεις επέφεραν τον οικονομικό, κοινωνικό και υγειονομικό όλεθρο.

Η αλλαγή πολιτικής είναι κάτι παραπάνω από αναγκαία όπως και οι αποφάσεις για άμεσο άνοιγμα της αγοράς, της εστίασης, της κοινωνίας και απαλλαγή των ανθρώπων από τη χρήση μάσκας στους εξωτερικούς χώρους".


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης