Με επιτυχία η παρουσίαση του νέου βιβλίου του Ηλία Κασιδιάρη και στην Θεσσαλονίκη!

Έλληνες  19/11/2022  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Συνεχίσθηκε στην Θεσσαλονίκη η παρουσίαση του βιβλίου του Ηλία Κασιδιάρη. Την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου, παραμονή της φιέστας του πολυτεχνείου, στην κατάμεστη αίθουσα συγκεντρώσεων του Εθνικού Κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ παρουσιάστηκε το δόγμα των 7 θαλασσών που αποτελεί τον κορμό του κυβερνητικού προγράμματος των ΕΛΛΗΝΩΝ.

Μόλις ακούστηκε η φωνή του Ηλία Κασιδιάρη οι παρευρισκόμενοι ξέσπασαν σε χειροκροτήματα και συνθήματα. Οι ομιλητές ξεσήκωσαν τον κόσμο με τις ομιλίες τους, αλλά κυριολεκτικά ο Ηλίας Κασιδιάρης με τη δυναμική παρουσίαση του βιβλίου του προκάλεσε ενθουσιασμό όπως πάντα!

Δήθεν “δεξιοί” και αριστεροί πατριδοκάπηλοι και λοιπά αναχώματα αμφιβόλου ηθικής, το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ είναι έτοιμο να αποτελέσει την Εθνική Αντιπολίτευση μέσα στη Βουλή.

Συντονιστής της παρουσίασης ήταν ο διευθυντής του γραφείου Θεσσαλονίκης Αλέξανδρος Ιωάννου και παρουσιαστές τα μέλη του πολιτικού συμβουλίου Δημήτριος Βαλασίδης, Αστέριος Χασάπης και Πέτρος Δημητριάδης, ο οποίος είναι και ένας εκ των νομικών συμβούλων του κόμματος.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης συγκεντρώθηκαν φάρμακα για την Ιερά Μονή Εσφιγμένου.

Μετά την ενθουσιώδη αποδοχή του βιβλίου σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, οι παρουσιάσεις θα συνεχιστούν σε όλες τις μεγάλες πόλεις της Ελλάδος.


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης