Με Μητσοτάκη απέναντι... και οι Σκοπιανοί στο παιχνίδι των προκλήσεων

Έλληνες  13/07/2022  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Απίστευτα πράγματα στην Ελλάδα του Μητσοτάκη. Μετά τις μεγάλες Αλβανίες των Τσάμηδων και τις γαλάζιες πατρίδες του Ερντογάν, έρχονται τώρα και οι Σκοπιανοί - όταν δεν απολαμβάνουν τις διακοπές τους στην Χαλκιδική - να διεκδικήσουν την 'Μεγάλη Μακεδονία", κομμάτι της οποίας -όπως λένε- κατέχει παράνομα η Ελλάδα!

Συγκεκριμένα, ο Δήμαρχος Σιδηροκάστρου Ντεμίρ Χισάρ, μαζί με το δημοτικό του συμβούλιο φωτογραφήθηκε δημόσια με τον “ψευδο-αλυτρωτικό” χάρτη της «Μεγάλης Μακεδονίας».

 Πολλοί επίσημοι Φορείς των Σκοπίων, όπως το κόμμα VMRO, θεωρούν την μία και μοναδική ελληνική Μακεδονία, ως  “κατεχόμενο” έδαφος, συνεχίζοντας να ρίχνουν νερό στο μύλο της εθνοτικής αντιπαράθεσης με την Ελλάδα.

Κυριολεκτικά δεν υπάρχουν λόγια για τον ενδοτισμό, την υποχωρητικότητα και την δουλοπρέπεια των Ελλαδικών Κυβερνήσεων. Το δόγμα του "δεν διεκδικούμε τίποτα" έχει αποτύχει παταγωδώς.

Αποδεικνύεται δε στην πράξη, πόσο προδοτική ήταν η Συμφωνία των Πρεσπών, τα απόνερα της οποίας, θα συνεχίσουν να μας απασχολούν και στο μακρινό μέλλον, αν δεν κάνουμε κάτι για την εξάλειψη της.

Το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ θα παλέψει με όλες του τις δυνάμεις για την κατάργησή της, τόσο εκτός όσο και εντός βουλής. Υπενθυμίζουμε, ότι ήμασταν το μοναδικό κόμμα που συμμετείχε στο παγκόσμιο συνέδριο των Παμμακεδονικών οργανώσεων με πολυπληθή αντιπροσωπεία.

Στις Πρέσπες δεν έγινε συμφωνία, αλλά προδοσία!


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης