Μπογδάνος: Ο ένας στους δύο Αθηναίους θα ψηφίσει Κασιδιάρη

Έλληνες  05/07/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Γράφει η Άννα Κλιμαντοπούλου

Ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Μπογδάνος, βρέθηκε στο κέντρο της Αθήνας και επισκέφθηκε τις λαϊκές συνοικίες, που το κόμμα του έχει μετατρέψει σε γκέτο μεταναστών. Τι υποκρισία! Φυσικά, ο λόγος που βρέθηκε στις γειτονιές της Αθήνας δεν ήταν άλλος, από το να αλιεύσει ψήφους και να αποδείξει στην μεγάλη οικογένεια πόσο χρήσιμη συνιστώσα αποτελεί γι’ αυτούς. Διαφορετικά δεν θα στήριζε ένα κόμμα, το οποίο μετέτρεψε την πρωτεύουσα της Ελλάδος σε Ισλαμαμπάντ.

Ωστόσο, ο βουλευτής – όπως βλέπετε και στην φωτογραφία – προέβη σε μια δήλωση, που θα χαρακτηρίζαμε ως κρίση αληθείας. Είπε συγκεκριμένα: «Ο ένας στους δύο Αθηναίους που συνάντησα θα ψηφίσει Κασιδιάρη».

Και φυσικά ο Αθηναίος πολίτης θα ψηφίσει Ηλία Κασιδιάρη, καθώς του αναγνωρίζει τον τιτάνιο αγώνα όλα αυτά τα χρόνια, τόσο στη Βουλή, όσο και στο Δημοτικό Συμβούλιο για να παραμείνει η Αθήνα ελληνική και για να σταματήσει η διαχρονική υποβάθμιση του κέντρου των Αθηνών.

Ο Ηλίας Κασιδιάρης και οι ΕΛΛΗΝΕΣ, με όλα τα εμπόδια που τους θέτει το σύστημα, έχουν συγκροτημένο εθνικό λόγο, όρεξη για αγώνα και κυρίως έντονο το πατριωτικό συναίσθημα, που λείπει από τα προδοτικά κόμμα της Βουλής σήμερα. Όλα τα παραπάνω αναγνωρίζονται από τον κόσμο, ο οποίος μας δίνει τη δύναμη να συνεχίσουμε τον αγώνα που ξεκινήσαμε έναν χρόνο περίπου πριν, για Ελλάδα και Ορθοδοξία. Όλα τα παραπάνω φοβίζουν το σύστημα και οδηγούν τους… Μπογδάνους στην κατάθλιψη! Ότι και να κάνουν, όμως, όσες αντισυνταγματικές μεθοδεύσεις και αν δρομολογήσουν, οι ΕΛΛΗΝΕΣ είναι εδώ, είναι δυνατοί και θα συνεχίσουν με ακόμα περισσότερη συνέπεια τον αγώνα τους. Οπότε συνιστούμε υπομονή στον Μπογδάνο. Ακόμα δεν έχει δει τίποτα!


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης