Μόνον οργή προκαλεί η κατάπτυστη προπαγάνδα του υπουργείου Δικαιοσύνης της ΝΔ

Έλληνες  11/01/2022  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Οι ισλαμικές μαντίλες είναι το σύμβολο καταπίεσης χιλιάδων γυναικών σε όλο τον κόσμο. Όμως για το υπουργείο Δικαιοσύνης αποτελεί σύμβολο «καταπολέμησης του ρατσισμού».

Παρόμοια εκστρατεία «κατά της ισλαμοφοβίας» είχε προκαλέσει θυελλώδεις αντιδράσεις στην Γαλλία, η οποία υφίσταται εδώ και πολλά χρόνια τις συνέπειες των «ανοικτών συνόρων» και της ανεκτικότητας σε ισλαμικά ήθη και έθιμα. Στην ελληνική προπαγανδιστική εκστρατεία του υπουργείου Δικαιοσύνης που κόστισε περίπου 60.000 ευρώ παρουσιάστηκαν σποτάκι και αφίσες, με τη μαντιλοφορούσα «Σαχάρ», η οποία είναι ευτυχής, γιατί έχει μια «δεύτερη πατρίδα».

Μια τέτοια κατάπτυστη προπαγάνδα θα ταίριαζε στην πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος επιδιώκει την ισλαμοποίηση. Αγανακτισμένοι οπαδοί της ΝΔ δηλώνουν: «Αν θέλαμε σποτ με τη Σαχάρ με τη μαντίλα, θα ψηφίζαμε ΣΥΡΙΖΑ. Μάλλον στη ΝΔ νομίζουν ότι ο κόσμος τούς ψήφισε για να συνεχίσουν την πορεία προς την ισλαμοποίηση της Πατρίδας μας. Θα τρίβουν τα μάτια τους στις εκλογές».

Το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ αγωνίζεται για να παραμείνει η Ελλάδα στα χέρια των ΕΛΛΗΝΩΝ, χωρίς το «μπόλιασμα» που δήλωσε ότι επιδιώκει ο Μητσοτάκης.

Δημήτριος Βαλασίδης

Συνταγματάρχης εα-Οικονομολόγος, ΜΒΑ-Συγγραφέας

Τομεάρχης Δημ. Διοίκησης Εθνικού Κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης