Νέα Δημοκρατία: νέα μέτρα διχασμού της Κοινωνίας

Έλληνες  13/10/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Με τις τελευταίες κυβερνητικές αποφάσεις δηλώνεται, για μια ακόμη φορά, ανοιχτά, η πλήρης αδιαφορία για την υγεία και προστασία των μη εμβολιασμένων, ενώ παράλληλα αίρονται όλα τα μέτρα για τους εμβολιασμένους (και εντός των κλειστών χώρων), όταν όλοι γνωρίζουν ότι και αυτοί μπορούν να νοσήσουν και να μεταδώσουν τον ιό. Τί επιδιώκει με αυτού του είδους την αποτυχημένη διαχείριση η κυβέρνηση Μητσοτάκη; Το μόνο αποτέλεσμα είναι η διαιώνιση του προβλήματος, η μονιμοποίηση της κατάστασης έκτακτης ανάγκης (η οποία βολεύει για την διαχείριση του κοινωνικού ζητήματος και την καθυπόταξη της κοινωνίας), καθώς βεβαίως και την ανεμπόδιστη εκτέλεση των παραγγελιών νέων παρτίδων εμβολίων, χωρίς κανέναν έλεγχο ή εκτίμηση όλων των δεδομένων.

Αυτό που γίνεται στην Ελλάδα είναι και πρωτοφανές και ιδιαίτερο: στήνεται ένα ειδικό καθεστώς, για το οποίο δεν γίνεται λόγος από κανένα κοινοβουλευτικό κόμμα, σαν να είναι όλοι σύμφωνοι στην παράταση του επ’ αόριστον. Σαν να έχει χαραχτεί ένας κοινός οδικός χάρτης κίνησης για όλα τα κόμματα του λεγόμενου «Συνταγματικού τόξου».

Μέσα από τα μνημόνια, τα παρατεταμένα «λοκντάουν», το νέο ειδικό καθεστώς, η Χώρα αδυνατίζει και φθείρεται – επειδή ο Λαός φιμώνεται, διαλύεται, αποσυγκροτείται, εκφοβίζεται συστηματικά, διώκεται, αρρωσταίνει, έχει καθημερινό βραχνά την αγωνία της επιβίωσης και της ζωής. Έτσι, πιο εύκολα, η Πατρίδα μας «φιλετάρεται», κόβεται σε λωρίδες κυριαρχίας άλλων δυνάμεων, ξεπουλιέται ο Εθνικός πλούτος, εγκαταλείπονται κυριαρχικά δικαιώματα, καταστρέφεται το περιβάλλον, στο όνομα της «πράσινης ανάπτυξης» και της «ψηφιακής μετάβασης».

Περισσότερο από ποτέ είναι, λοιπόν, αναγκαία η ενίσχυση μιας ιδεολογικοπολιτικής αντισυστημικής, Ελληνικής συσπείρωσης, με χωρητικότητα και ανοιχτότητα, με κύριο μέλημά της την πλήρη αποκάλυψη του βρώμικου προσώπου και περιεχομένου του καθεστώτος που εγκαθιδρύεται και την αναγκαία αντίσταση στις ανθελληνικές-αντιλαϊκές καταστάσεις έκτακτης ανάγκης. Μια συσπείρωση των πιο Αποφασισμένων και Συνειδητοποιημένων ΕΛΛΗΝΩΝ.

Γιώργος Μάστορας


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης