Νέες έρευνες από το Oruc Reis και η κυβέρνηση Μητσοτάκη περιμένει… σεβασμό από τους Τούρκους!

Έλληνες  12/10/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Το βράδυ της Κυριακής 10/10/2021 η Τουρκική επεκτατικότητα έκανε για άλλη μια φορά την εμφάνιση της στην Κύπρο αφού εστάλη το Oruc Reis, συνοδευόμενο από έναν στολίσκο αποτελούμενο από δυο τουρκικές φρεγάτες και ένα υποβρύχιο.

Το Oruc Reis ποντίζει για άλλη μια φορά καλώδια ερευνών σε Ελληνό-κυπριακά ύδατα με την Ελληνική παρουσία να είναι ανύπαρκτη. Ταυτόχρονα  το NAUTICAL CEO το οποίο είναι Γαλλικό ερευνητικό σκάφος «πολιορκείται» στο λιμάνι της Λάρνακας από το τουρκικό πολεμικό ναυτικό, δείχνοντας έτσι εν τοις πράγμασι ποιος κάνει κουμάντο στα ελληνικά ύδατα και αυτός δεν είναι ούτε Έλληνας ούτε o «σύμμαχος» Γάλλος.

Το ελλαδικό κράτος έχει εξαφανιστεί πλέον και ούτε τις τυπικές δηλώσεις, που έστω έβγαζε παλιότερα, δεν βγάζει. Έτσι καταλαβαίνουμε πως μία τακτική της ήπιας ισχύος και τα παρακάλια στο Διεθνές Δίκαιο και στις διεθνείς συμφωνίες δεν θα φέρουν αποτέλεσμα!

Mόνο ένα δίκαιο υπάρχει, το δίκαιο του ισχυρού, όπως έγραφε ο Θουκυδίδης. Και η Ελλάδα θα γίνει ισχυρή όταν κυβερνήσουν οι ΕΛΛΗΝΕΣ!


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης