Νέο Έτος, Νέοι Αγώνες των ΕΛΛΗΝΩΝ

Έλληνες  30/12/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Το 2021 είναι έτοιμο να δύσει πίσω από τους λόφους της λησμονιάς. Το 2022 έρχεται, ελπίζοντας όλοι να καλύψει την «κακοτυχία» του προηγούμενου έτους κάτω από τις φτερούγες του. Τα χρόνια περνούν με ευχές, ξόρκια και ξεματιάσματα, πιστεύοντας ότι το κακό θα εξαφανιστεί από μόνο του και θα έρθει επιτέλους η πολυπόθητη βασιλεία του καλού. Έτσι, λοιπόν, οι πλάτες γέρνουν (και γερνούν) κάτω από το βάρος των χρόνων και της παραίτησης, περιμένοντας πάντοτε τους άλλους να βγάλουν λαγούς από το καπέλο τους και το φίδι από την τρύπα…

Για ένα ακόμη έτος, η ανθελληνική και αντιλαϊκή εξουσία θα κάνει «πάρτι», έχοντας ως σημαία τον «δαίμονα» κορωνοϊό. Μας λένε ότι νοιάζονται για εμάς, ότι ενδιαφέρονται για την υγεία μας, ότι θέλουν το καλό μας. Στην πραγματικότητα, «δεν τους καίγεται καρφί» για το αν πρόκειται να ζήσουμε ή να πεθάνουμε. Μάλιστα, η απώλεια μερικών χιλιάδων συνταξιούχων ίσως να φαντάζει για κάποιους ως ό,τι καλύτερο για τα λεηλατημένα, από τις αλλεπάλληλες «δημοκρατικές» κυβερνήσεις, ασφαλιστικά ταμεία. Η Χώρα, κάθε μέρα, σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο στους τάφους και στους μαρμάρινους σταυρούς.

Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, οι λαοπλάνοι της «ενημέρωσης» ασχολούνται με την εκλογή του νέου ηγετίσκου στο ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, του κόμματος που έκλινε σε όλες τις πτώσεις την λέξη «κλέφτης». Σε σχεδόν καθημερινή βάση έβγαζαν σε τηλεοπτική βόλτα, από το πρωί ως το βράδυ, τους «σκελετούς» του παρελθόντος, προσπαθώντας με αυτόν τον τρόπο να πετύχουν την νεκρανάσταση του παλιού εταίρου του δίπολου, για να μπορεί να «βυζάξει» τις αναμενόμενες απώλειες των α(χ)ρίστων, ώστε να ανακάμψουν τυχόν απώλειες προς άλλες πλευρές, και έτσι ΝΔ και ΠΑΣΟΚ να συνσταβλιστούν -για μια ακόμη φορά- προκειμένου «να μας ξανασώσουν».

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη, από το πρωί ως το βράδυ, μας κάνει πλύση εγκεφάλου για «κανονικότητα», «νομιμότητα», «υποχρεωτικότητα», «αναγκαιότητα», όλα αυτά τα εις-ότητα που περιέχουν στην πραγματικότητα βαρβαρότητα, η οποία βρίσκεται σε μια ακολουθία και άλλων τέτοιων βάρβαρων πρακτικών. Η βαρβαρότητα δεν «εξορθολογίζεται», ούτε «εκσυγχρονίζεται». Επίσης, δεν καταπολεμείται με τυπικά ευχολόγια, αλλά με Ουσιαστικούς Αγώνες.

Ας είναι, λοιπόν, το Νέο Έτος ένα Έτος Αγώνων των ΕΛΛΗΝΩΝ!

 Γιώργος Μάστορας


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης