Οι ΕΛΛΗΝΕΣ δίπλα στους πολίτες σε Θεσσαλονίκη και Κρήτη

Έλληνες  31/08/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Στην πρωτοπορία του αγώνα, στην μάχη κατά της υποχρεωτικότητας, βρέθηκε κλιμάκιο των ΕΛΛΗΝΩΝ στην Θεσσαλονίκη και στην μεγαλειώδη πορεία προς τον Λευκό Πύργο.

Στην πορεία αυτή πλήθος στελεχών και μελών του κόμματος έδωσε το παρόν. Οι Αστέριος Χασάπης, Άγγελος Αγγελίδης, Δημήτριος Βαλασίδης, Βίκυ Χαρέλας, Βασίλης Τσούγκας, Φώτης Κοσμίδης, Χρήστος Θανάσαινας και Δήμος Κυριλίδης στοιχήθηκαν με τους πολίτες και μετέφεραν την στήριξη του Εθνικού Κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ στους δίκαιους αγώνες τους.

Στην Κρήτη, αντιπροσωπεία φίλων του κόμματος και ο Τομεάρχης Τεχνολογίας και Έρευνας Γιώργος Μανούσος έδωσαν το παρόν στην συγκέντρωση κατά της υποχρεωτικότητας που πραγματοποιήθηκε -για ακόμα μια φορά- στην πλατεία Ελευθερίας στο Ηράκλειο.

Το λόγο έλαβαν υγειονομικοί, εκπρόσωποι συλλογικοτήτων αλλά και απλοί πολίτες που στηλίτευσαν τις μεθοδεύσεις της κυβέρνησης Μητσοτάκη διατρανώνοντας ότι δεν θα λυγίσουν στους εκβιασμούς και ότι θα το πάνε μέχρι τέλους.

Συζητώντας με τους ανθρώπους που ήταν εκεί, όλοι εξέφρασαν την αγωνία και την αβεβαιότητα για το μέλλον, με την δική μας δέσμευση να παραμένει αταλάντευτη: το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ θα σταθεί δίπλα τους, με κάθε τρόπο!

Τέλος και στη Σύρο συναγωνιστές βρέθηκαν δίπλα στους πολίτες για να διαμαρτυρηθούν!


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης