Οι ακροδεξιές φαντασιώσεις της κυρίας Ευθυμιοπούλου

Έλληνες  05/04/2022  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Γράφει η Ιωάννα Καραδήμα,

υποψήφια Βουλευτής Ανατολικής Αττικής

«Την ακροδεξιά δεν την χαϊδολογάς, την τσακίζεις», έγραψε σε άρθρο της στην φιλελεύθερη Liberal η Βίβιαν Ευθυμιοπούλου. Ποια είναι η εν λόγω κυρία αναρωτιέστε; Μα είναι φυσικά, σύμβουλος επικοινωνίας της ΝΔ και αρθρογράφος στις φιλελεύθερες και δικαιωματιστικές εφημερίδες Liberal και Athens Voice.

Βέβαια δεν ήταν πάντα αυτό, ξεκίνησε την καριέρα της γράφοντας συνταγές μαγειρικής, μέχρι που προφανώς είδε το φως το αληθινό και ασχολήθηκε με την πολιτική. Σύμβουλος επικοινωνίας της ΝΔ είπαμε ότι είναι και κάνει και σεμινάρια σε ΟΝΝΕΔίτες. Σε ένα από αυτά μάλιστα είπε ότι «μισώ τα Έθνη και τις πατρίδες», ενώ επίσης μας εξήγησε αλλού ότι για να ελευθερωθούμε πρέπει «ο τελευταίος βασιλιάς να κρεμαστεί από τα άντερα του τελευταίου παπά». Αυτά τα ωραία, δημοκρατικά και πατριωτικά συμβουλεύει τους φερέλπιδες νεολαίους του κυβερνώντος κόμματος.

Τώρα, μετά την εκλογική νίκη του Ορμπάν στην Ουγγαρία αλλά και προφανώς, βλέποντας τα ποσοστά του κόμματος των ΕΛΛΗΝΩΝ, που ίδρυσε ο Ηλίας Κασιδιάρης, είπε να ασχοληθεί και με την ακροδεξιά. Μεταξύ άλλων στο κείμενό της προτρέπει την ΕΕ να πετάξει από τους κόλπους της τους Ούγγρους αφού αποφάσισαν να ψηφίσουν τον Ορμπάν. Επίσης, συμβουλεύει το «δημοκρατικό τόξο» της χώρας μας να μην κάνει τα λάθη του παρελθόντος και να.. σηκώσει το χέρι στην κατά δήλωσή της, ακροδεξιά.

Πόσο πρέπει να πονάνε εκεί στη ΝΔ βλέποντας τον κόσμο να τους γυρνάει την πλάτη και να στρέφονται σε πατριωτικές επιλογές. Μάλλον τόσο, ώστε να έχουν χάσει τον ύπνο τους και σε κατάσταση  insomnia να βλέπουν kinky όνειρα περί σηκώματος  χεριών και χαϊδολογημάτων.

Τι να τους κάνουμε; Όταν έχεις ως παράταξη, απεμπολήσει κάθε τι το Εθνικό και έχεις στην ατζέντα σου κάθε τι το δικαιωματιστικό και αντεθνικό, λογικό είναι να σου στρέφει ο  κόσμος την πλάτη. Λογικό επίσης, είναι να φαντασιώνεσαι χαστούκια μέσα στον πανικό σου, να κάνεις σημαία σου την αντιδημοκρατική  τροπολογία Βορίδη και να φτιάχνεις κοντόφθαλμα αναχώματα στα δεξιά σου.

Ωραία είναι τα όνειρα, όμως η πραγματικότητα είναι άλλη. Είναι αυτή που αποτυπώνεται σε όλες τις δημοσκοπήσεις και δείχνει την είσοδο των ΕΛΛΗΝΩΝ στην επόμενη βουλή. Τότε θα σταματήσουν οι φιλελεύθερες ονειρώξεις και θα αρχίσει ο εφιάλτης της ύπαρξης μιας πραγματικής εθνικής αντιπολίτευσης.


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης