Οι «ΕΛΛΗΝΕΣ» απαντούν στις τακτικές εποικισμού της Κυβέρνησης Μητσοτάκη

Έλληνες  29/03/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Το γραφείο Τύπου των ΕΛΛΗΝΩΝ για την Πατρίδα εξέδωσε αργά χθες το βράδυ την παρακάτω ανακοίνωση σχετικά με την σημερινή επίσκεψη-πρόκληση της Επιτρόπου Μετανάστευσης Ίλβα Γιόχανσον μαζί με τον Υπουργό λαθρεποίκων Νότη Μηταράκη στα νησιά της Λέσβου και της Σάμου. Ακολουθεί ολόκληρο το δελτίο Τύπου:

"Ακολουθώντας τα χνάρια του ΣΥΡΙΖΑ, η κυβέρνηση Μητσοτάκη συνεχίζει να εκτίθεται ανεπανόρθωτα στα μάτια των πολιτών που την εμπιστεύθηκαν περίπου δυο χρόνια πριν. Όχι μόνο δεν μειώθηκαν οι μεταναστευτικές ροές, αλλά δεν υπήρξε και κανένα επί της ουσίας μέτρο για την δημόσια υγεία, με τους αλλοδαπούς να κυκλοφορούν ελεύθερα ανά την επικράτεια την ώρα που οι Έλληνες παραμένουν έγκλειστοι.

Την ίδια στιγμή, ο υπουργός Μηταράκης με την επίτροπο Γιόχανσον ετοιμάζονται να κάνουν "αυτοψία" στα πολύπαθα νησιά μας, Σάμο και Μυτιλήνη. Εκεί βεβαίως δεν θα τους περιμένει καμία πρόοδος, όπως δήλωσε ο ίδιος στο Twitter, αλλά η δίκαιη αγανάκτηση των τοπικών κοινωνιών.

Οι Έλληνες για την Πατρίδα έχουμε σαφείς θέσεις: Καμία νέα δομή και πουθενά. Άμεση απέλαση των παράνομων αλλοδαπών και διαφύλαξη των Ελληνικών συνόρων σε ξηρά και θάλασσα. Με ημίμετρα δεν διορθώνεις το πρόβλημα, απλά χρυσώνεις το χάπι.

Έλληνες για την Πατρίδα - Γραφείο Τύπου"

Οι "ΕΛΛΗΝΕΣ", το Κίνημα Απελευθέρωσης που ίδρυσε ο Ηλίας Κασιδιάρης, καταγγέλλουν τις μεθοδεύσεις της κυβέρνησης Μητσοτάκη και συνεχίζουν δυναμικά τον πολιτικό τους αγώνα για μια Ελλάδα ελεύθερη και ισχυρή, απαλλαγμένη από το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης!


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης