Οι ΕΛΛΗΝΕΣ δίπλα στην πολύτεκνη οικογένεια στο Μενίδι

Έλληνες  24/12/2022  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Σε αυτές τις ημέρες των εορτών, το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ βρίσκεται δίπλα στην πολύτεκνη οικογένεια. Στην πολύτεκνη οικογένεια που η κυβέρνηση της διαφθοράς έχει αφήσει στην τύχη της. Στην πολύτεκνη οικογένεια που αντί να είναι στην πρώτη γραμμή της κοινωνικής μέριμνας, βρίσκεται πίσω από τον τελευταίο μετανάστη που ζει από επιδόματα εις βάρος του Έλληνα πολίτη.

Την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου, στο νέο της πολιτικό γραφείο στο Μενίδι, η υποψήφια Ανατολικής Αττικής Ιωάννα Καραδήμα, μοίρασε χαμόγελα σε οικογένειες πολυτέκνων της περιοχής με την διανομή τροφίμων και Χριστουγεννιάτικης  γαλοπούλας. Μαζί με στελέχη του Κόμματος και τον υποψήφιο του Δυτικού Τομέα, Μάνο Κώνστα, οι ΕΛΛΗΝΕΣ έδειξαν έμπρακτα την κοινωνική αλληλεγγύη των εθνικιστών.

Η Ιωάννα Καραδήμα δήλωσε: "Το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ έχει ένα πλήρες και λειτουργικό πρόγραμμα για την ενίσχυση της πολύτεκνης οικογένειας, της ανύπαντρης μητέρας και της μονογονεϊκής οικογένειας. Το γραφείο αυτό δεν έχει ως σκοπό μια στείρα πολιτική παρουσία αλλά θα λειτουργήσει ως ένας πυρήνας κοινωνικής και πολιτιστικής δράσης στο Μενίδι. Με την κοινωνία για την κοινωνία. Με τους Έλληνες για τους Ελληνες".


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης