Οι ΕΛΛΗΝΕΣ δίπλα στους μαθητές - Προσφορά δωρεάν self test στην Ανατολική Αττική

Έλληνες  16/01/2022  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Το «επιτελικό κράτος» της Νέας Δημοκρατίας τα κατάφερε και πάλι. Άνοιξε τα σχολεία, χωρίς σχεδιασμό και με βασικές ελλείψεις στα υποχρεωτικά κατά τα άλλα, self test. Οι εικόνες με τους γονείς σε ατελείωτες ουρές στα φαρμακεία που περίμεναν άδικα να τα προμηθευτούν, απλά τραγικές. Το 

αποτέλεσμα ήταν χιλιάδες γονείς να αναγκαστούν να τα αγοράσουν και να επιβαρυνθούν οικονομικά εξαιτίας των άστοχων σχεδιασμών της κυβέρνησης.

Το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ γνωρίζοντας την άσχημη οικονομική κατάσταση, στην οποία βρίσκεται η ελληνική οικογένεια, δεν θα μπορούσε να μείνει αδιάφορο.

Γι’ αυτό, την τελευταία εβδομάδα, η υποψήφια Ανατολικής Αττικής, Ιωάννα Καραδήμα, μοίρασε δωρεάν εκατοντάδες self test. Αυτά δόθηκαν στην επιτροπή δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Μαραθώνα, στο Δεύτερο Νηπιαγωγείο του Δήμου Βάρης και στην Ενορία του Αγίου Διονυσίου στο Μενίδι.

Οι ΕΛΛΗΝΕΣ θα εξακολουθήσουν να βρίσκονται δίπλα στον Έλληνα πολίτη με κάθε τρόπο, όπου μπορούν, ενάντια στο αναποτελεσματικό και απάνθρωπο νεοφιλελεύρο κράτος της Νέας Δημοκρατίας.


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης