Οι ΕΛΛΗΝΕΣ διαπρέπουν: Θριαμβευτική επανεκλογή του Χρήστου Μουλά στη θέση του Προέδρου της Δ’ λαϊκής αγοράς Αθηνών

Έλληνες  18/11/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ο υποψήφιος βουλευτής και στέλεχος των ΕΛΛΗΝΩΝ, Χρήστος Μουλάς, επανεξελέγη για δεύτερη τριετία  (κυριολεκτικά με θρίαμβο) Πρόεδρος του σωματείου των επαγγελματιών πωλητών της Δ' λαϊκής αγοράς Αθηνών, καθώς και πρώτος στην προτίμηση των συναδέλφων του για την εκπροσώπησή τους στην ομοσπονδία (όργανο που ήδη  έχει εκλεγεί και συμμετέχει). Ο κορμός της Δ' λαϊκής αγοράς αποτελεί την μεγαλύτερη αγορά της περιφέρειας Αττικής.

Στην προηγούμενη τριετία ο κ. Μουλάς,  ήταν ένας από τους πρωτεργάτες που γκρέμισαν την 15ετή συμμορία που λυμαινόταν τις λαϊκές αγορές (βλέπε υπόθεση "Μαφία λαϊκών αγορών") και ενώ τότε είχε εκλεγεί με το 90% των συναδέλφων να συμμετέχουν στις εκλογές και είχε αποσπάσει το 70% , τώρα συμμετείχε το 97%  (δεν συμμετείχαν μόνο οι απόντες υποχρεωτικά λόγω του κόβιντ) και απέσπασε (στην τελική καταμέτρηση) από τους 363 ψηφίσαντες 314 ψήφους και έχει πλέον στο 9μελές συμβούλιο και τους εννέα συμβούλους της δικής του επιλογής.

Το κοινωνικό έργο του συναγωνιστή έχει γίνει παράδειγμα προς μίμηση και στους 10 κορμούς των λαϊκών αγορών της περιφέρειας Αττικής, καθώς και όλης της επικράτειας.

Ίσος  μεταξύ ίσων ανήγαγε τον συνδικαλισμό σε κάτι το οποίο τιμά όλους εμάς τους ΕΛΛΗΝΕΣ συναγωνιστές του.

Η αγάπη του προς τους συναδέλφους του και η διαρκής προσήλωση στην επίλυση των ζητημάτων που προκύπτουν από την αδιαφορία και την εγκατάλειψη πολλών ετών από την πολιτεία, τον έχουν κάνει πολύ αγαπητό μεταξύ των συναδέλφων του...


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης