Οι ΕΛΛΗΝΕΣ είναι εδώ: Δυναμική παρουσία σε κάθε γωνιά της Ελλάδας για την 28η Οκτωβρίου (2ο Μέρος)

Έλληνες  28/10/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Σε κάθε γωνιά της Ελλάδας βρέθηκαν οι ΕΛΛΗΝΕΣ, δυναμικά και συσπειρωμένοι, για να τιμήσουν την 28η Οκτωβρίου.

Στα Χανιά, στην προτομή του -ξεχασμένου από όλους- ήρωα σμηναγού Κωσταντίνου Ηλιάκη κλιμάκιο στελεχών και φίλων του κόμματος κατέθεσε στεφάνι τιμώντας όλους όσους έχασαν την ζωή τους για τα εθνικά ιδανικά, για να είμαστε σήμερα εμείς ελεύθεροι.

Το στεφάνι κατέθεσε ο υποψήφιος βουλευτής Νίκος Γαρμπιδάκης ενώ παρόντες ήταν και οι Μπαρέκας Βασίλης, Μιχάλης Δέλτας, Μουτάφης Ιωάννης, Ηλίας Κομπιτσάκης και ο Κυριάκος Μπλαζουδάκης.

Στο Ηράκλειο, στο μνημείο της Μάχης της Κρήτης και υπέρ της Ελευθερίας στο κέντρο της πόλης, το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ ήταν το μοναδικό που έδωσε το παρόν.

Το στεφάνι εκ μέρους του κινήματος κατέθεσε ο Τομεάρχης Έρευνας και τεχνολογίας, Γιώργος Μανούσος!

Ο Χρήστος Μπακαλιός κατέθεσε στεφάνι στην Άμφισσα Φωκίδας

Η Κορινθία μας, με μπροστάρηδες το κόμμα ''ΕΛΛΗΝΕΣ'', που ίδρυσε ο Ηλίας Κασιδιάρης, ΤΙΜΑ και Καταθέτει στεφάνι, στο Μαυσωλείο των Ηρώων στον Ι.Ν. Αποστόλου Παύλου Κορίνθου. Με καταθέτοντες στη σειρά, τους Κωνσταντίνο Βενετσάνο, Βασίλη Αναστασόπουλο και Στέλιο Μάρκελλο για τους ήρωες παππούδες και γιαγιάδες μας του 1940-1941. Ζήτω το «ΟΧΙ» των Ελλήνων. Ζήτω η αιωνία Ελλάς!

Στο ηρώο του Αγίου Γεωργίου Θηβών μετά την επιμνημόσυνη δέηση κατέθεσαν στεφάνι υπέρ αναπαύσεως των πεσόντων ηρώων του 1940 στελέχη των ΕΛΛΗΝΩΝ του νομού Βοιωτίας.
Σε μία λιτή τελετή όπως αρμόζει στη στιγμή τα στελέχη Κουτσούκος Στέλιος, Χρήστου Παναγιώτης και Τούτουζας Νικόλαοs απέδωσαν τις οφειλόμενες τιμές. ZHTΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ!

Στο νομό Φθιώτιδας, στη Λαμία, κατέθεσε στεφάνι ο Αθανάσιος Σφήκας στέλεχος και υποψήφιος του κόμματος. Μαζί του οι Κωνσταντίνος Παπαδογιάννης, Στέργιος Γερασίμου, Ραφαήλ Σφήκας και Στέλιος Καραπαναγιώτης.

Στην Κέρκυρα επίσης...

Ακολουθεί η κατάθεση στεφάνου στη Μεσσηνία. Παρόντες οι Νικήτας Μανδράπυλιας, Αντώνης Μάστορας, Κωνσταντίνος Φιλανδριάνος, Μπουτσέλης Βασιλης και Κυριακόπουλος Κωνσταντίνος!

Σήμερα στο μνημείο πεσόντων στην Καστέλλα Ψαχνών, κλιμάκιο στελεχών του κόμματος Ευβοίας, αποτελούμενο από τον Τομεάρχη ΠτΠ Χουλιαρά Λάμπρο, τους υποψηφίους βουλευτές Κυμουρτζή Αναστάσιο και Νούλα Βίκυ, καθώς τους Μπεληγιάννη Κωνσταντίνο, Κρητικό Ιωάννη, Γουγουλάκη Ευάγγελο, Χάλιο Νικόλαο, Μακρή Αθανάσιο, Κακορίκη Χρήστο και Μπρέλο Αντώνιο, κατέθεσε στεφάνι εκ μέρους του ιδρυτή του κόμματος, Ηλία Κασιδιάρη, υπέρ των ηρωικώς πεσόντων αγωνιστών.

Στη συνέχεια έγινε έπαρση μεγάλης σημαίας σε λόφο άνωθεν της Αρτάκης Χαλκίδος


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης