Οι ΕΛΛΗΝΕΣ είναι εδώ: Δυναμική παρουσία σε κάθε γωνιά της Ελλάδας για την 28η Οκτωβρίου (1ο Μέρος)

Έλληνες  28/10/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Σε κάθε γωνιά της Ελλάδας βρέθηκαν οι ΕΛΛΗΝΕΣ, δυναμικά και συσπειρωμένοι, για να τιμήσουν την 28η Οκτωβρίου.

Στην πρωτεύουσα της Μακεδονίας μας πλήθος συναγωνιστών απέτισε φόρο τιμής στους ηρωικούς αγώνες των Ελλήνων το 1940. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι ΕΛΛΗΝΕΣ ήταν το μοναδικό κόμμα που βρέθηκε οργανωμένα στην πλατεία Σκρα, στο μνημείο των πεσόντων.

Στον Πολύγυρο Χαλκιδικής βρέθηκε κλιμάκιο των ΕΛΛΗΝΩΝ, κατέθεσε στεφάνι ο συναγωνιστής Χασάπης Αστέριος και στη συνέχεια παρακολούθησαν την παρέλαση!

Σοφία Ναρλίδου και Δήμος Κυριλίδης στην Αριδαία όπως πάντα βρέθηκαν στις εκδηλώσεις της πόλης, για τον Ηλία Κασιδιάρη στεφάνι κατέθεσε η Σοφία Ναρλίδου, ενώ και οι δύο παραχώρησαν συνεντεύξεις σε τοπικά Μέσα Ενημέρωσης.

Στις Σέρρες δυναμικά ο Νικήτας Σιώης μαζί με κλιμάκιο συναγωνιστών

Το στέλεχος Μαντώ Καραγιάννη του Νομού Αιτωλοακαρνανίας κατέθεσε στεφάνι εκ μέρους του Ιδρυτή του κινήματός μας, Ηλία Κασιδιάρη, στο μνημείο πεσόντων ηρώων που είναι αφιερωμένο στα ιστορικά γεγονότα των τελευταίων διακοσίων χρόνων.

Φίλοι και στελέχη του κινήματος ΕΛΛΗΝΕΣ από τον νομό Αχαΐας απέδωσαν φόρο τιμής στους ήρωες του '40.  Στη περιοχή Αγιά Αλεξιώτισσα Πατρών εκ μέρους του Ιδρυτή του κόμματος των ΕΛΛΗΝΩΝ, Ηλία Κασιδιάρη, στεφάνι κατέθεσε το Στέλεχος  για το νομό Αχαΐας, Σταύρος Μπιτσικόλης. Εν συνεχεία οι συναγωνιστές σε στάση προσοχής έψαλαν τον Εθνικό Ύμνο. Οι ΕΛΛΗΝΕΣ πάντα θα είναι στις επάλξεις του Αγώνα και θα τιμούν τους ήρωες του Ελληνικού Γένους. Παρόντες ήταν και οι Μακρής Νίκος, Ζώης Λαμπρόπουλος, Βασίλης Θωμάς, Παναγιώτης Ασπιώτης, Κώστας Κυριαζής, Άγγελος Ποπας, Γιώργος Πετρούτσος, Δημήτρης Παπουτσής, Νίκος Σκέντζος, Ζάγκλας Χρήστος και Κόρακας Νίκος.

Και στη Θεσσαλία οι συναγωνιστές τίμησαν την Ιερή ημέρα του ελληνισμού. Η κατάθεση Στεφάνου πραγματοποιήθηκε στο Μνημείο Ηρώων της  πόλης της Λάρισας στην ιστορική περιοχή Φρούριο όπου κατά την αρχαιότητα βρισκόταν η Ακρόπολη, από την εκλεγμένη Περιφερειακή Σύμβουλο Θεσσαλίας, Μαρία Μπίλλη.

Στο μνημείο των πεσόντων ηρώων πλησίον της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών, παρευρέθηκε κλιμάκιο συναγωνιστών του Ν. Τρικάλων. Μέσα σε κλίμα εθνικής υπερηφάνειας ο συναγωνιστής Γεώργιος Παρδάλης προχώρησε στην κατάθεση τιμητικού στεφάνου. Παρευρέθηκαν οι συναγωνιστές Ν. Κωστής, Κ. Γεωργουλόπουλος, Κ. Μάργαρης, Γ. Γεωργούλας και Δ. Τσίγκα.

Ακολουθεί κατάθεση στεφάνου στην προτομή του Συριανού Διοικητή του Ρούπελ, Γεωργίου Δουράτσου, στην πλατεία Ερμούπολης, από την υποψήφια Βουλευτή Κυκλάδων, Μαρία Λουδάρου.

Στην Ελασσόνα τιμήθηκε η επέτειος του "ΟΧΙ". Εκ μέρους του κόμματος των "Ελλήνων" και του Ηλία Κασιδιάρη κατέθεσε τιμητικό στεφάνι ο συναγωνιστής Κ. Σιδηρόπουλος ο οποίος παρευρέθηκε στην τελετή μνήμης μετά την Θεία λειτουργία.

Κατάθεση Στεφάνου σήμερα και στον Βωμό της Πατρίδας της Ρόδου. Την κατάθεση έκανε το στέλεχος και υποψήφιος Δωδεκανήσων του κόμματος, Αλέξανδρος Δράκου.

Στην Καβάλα, στο τελευταίο κάστρο πριν την πολύπαθη Θράκη μας, στεφάνι κατέθεσε ο κ. Παντελάτος.


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης