Οι ΕΛΛΗΝΕΣ είναι μαζί σου! Χρόνια πολλά Ηλία, καλή λευτεριά!

Έλληνες  29/11/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Της Αργυρώς (Ρίκας) Θωμάκου

″Φλόγα του Ταινάρου

Σαν σήμερα γεννήθηκε η "Ελπίδα"

Πλησιάζουν τα Χριστούγεννα, οι γιορτές της Αγάπης. Φέτος όμως όλα είναι παράξενα. Προσπαθώ να γεμίσω όμορφα συναισθήματα, να καθαρίσω τη φάτνη της ψυχής μου από κάθε κακό και να την γεμίσω αγάπη. Όμως ανυπέρβλητα εμπόδια προβάλλουν παντού.

Πόσες ψυχικές δυνάμεις πρέπει να διαθέτει κάποιος για να γιορτάζει, ζώντας μέσα σε αυτή τη δυστοπική κοινωνία που μεθοδικά και διαχρονικά δημιούργησαν οι πολιτικάντηδες, όλων των αποχρώσεων; Δόμησαν ένα άθλιο μεταπολιτευτικό σύστημα ασύστολης κομματοκρατίας, διαπλοκής  εγχώριων και ξένων παραγόντων, διαφθοράς, κατάπτωσης και ηθικής παρακμής, διάλυσης των θεσμών και πλήρους ατιμωρησίας, με ευθύνες τόσο της εκτελεστικής αλλά και της δικαστικής εξουσίας. Χρεοκόπησαν τη χώρα και κατάντησαν τον υπερήφανο Ελληνικό Λαό επαίτη. Κουρέλιασαν την Εθνική μας αξιοπρέπεια. Κομματικοποίησαν τα πάντα, διέλυσαν την παιδεία και έκαναν τα πανεπιστήμια κομματικά γραφεία. Διαχειρίστηκαν σκανδαλωδώς αλλεπάλληλους ελλειμματικούς προϋπολογισμούς και σκόρπισαν τα οικονομικά πακέτα της ΕΕ σε "ημέτερους". Χρεοκόπησαν τα ασφαλιστικά ταμεία, τους μεταφορικούς κολοσσούς της χώρας, τις μεγάλες βιομηχανικές μονάδες, τους μεγάλους κρατικούς οργανισμούς και τις ελληνικές τράπεζες. Έφτασαν την ανεργία στο 50% και έδιωξαν τα παιδιά μας στο εξωτερικό. Αφήνουν ανεκμετάλλευτο το τεράστιο ενεργειακό μας πλούτο και μας βαυκαλίζουν με τα φληναφήματα περί ΑΠΕ. Απέτυχαν να υποστηρίξουν τα εθνικά μας θέματα. Πρόδωσαν την Μακεδονία, εγκατέλειψαν την Κύπρο και τη Βόρειο Ήπειρο, είναι έτοιμοι να παραδώσουν εθνική επικράτεια στο Αιγαίο. Κατέστρεψαν τον γεωργικό και κτηνοτροφικό τομέα, διέλυσαν την υγεία και την κοινωνική πρόνοια. Ξεφτίλισαν τους θεσμούς και το Σύνταγμα, διέλυσαν τη Δικαιοσύνη, υποβάθμισαν το στρατό, τα σώματα ασφαλείας και την εκκλησία. Άφησαν ανοικτά τα σύνορα και γέμισε η Ελλάδα από λαθρομετανάστες. Έφτασαν τη χώρα στο σημείο οι πολίτες να μην ξέρουν πως να προστατέψουν τον εαυτό τους και την περιουσία τους. Σπείρουν τη διχόνοια και τον τρόμο στον Λαό, για να του καταβαραθρώσουν το φρόνημα και να ελαχιστοποιήσουν τις αντιδράσεις του. Επιμένουν στην υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού, αν και ξέρουν ότι είναι μια πράξη ατιμωτική, αποτυχημένη, κατάφορα αντισυνταγματική, ενάντια στο διεθνές δίκαιο και στο άρθρο 12 του κώδικα ιατρικής δεοντολογίας. Αδιαφορούν για την καταστροφή της σωματικής και ψυχικής υγείας του λαού. Ενδιαφέρονται μόνο για τις “business” με την Pfizer και την Siemens. Ψήφισαν ειδικούς νόμους παρέχοντας άσυλο στον εαυτό τους.

Δεν είχα πρόθεση να σας μαυρίσω την καρδιά και μάλιστα αυτές τις ημέρες, με το βλέμμα στα Χριστούγεννα. Ήθελα απλώς να αναδείξω ότι το “colpo grosso” του "συστήματος″, ήταν η άδικη και ανερμάτιστη φυλάκιση του Ηλία Κασιδιάρη. Ήθελα να τονίσω την αδικία: Οι υπόλογοι, όλων αυτών των δεινών που συσσώρευσαν στο Έθνος μας, προγραμματίζουν τις Χριστουγεννιάτικες διακοπές τους σε εξωτικά νησιά ή σε Ελβετικά θέρετρα, ενώ ο Ηλίας βρίσκεται σε φυλακές υψίστης ασφαλείας.

Ήθελα με έναν άλλο τρόπο να πω Χρόνια Πολλά στον Ηλία μας, που σήμερα έχει γενέθλια. Δεν πειράζει Ηλία.  Για άλλη μια φορά θα ξεπεράσεις νικηφόρα και αυτόν τον μεγάλο σκόπελο που σου έβαλε το "σύστημα". Η ευψυχία σου, η ακεραιότητα του χαρακτήρα σου, η ειλικρίνειά σου, η ευρυμάθειά σου, η άριστη διαπαιδαγώγηση που πήρες από το οικογενειακό σου περιβάλλον, είναι οι πολύτιμοι οδηγοί σου στην τελική νίκη. Άλλωστε έχεις πάντα δίπλα σου δύο αήττητους μαχητές: «Το δίκιο και την αλήθεια». Έχεις δίπλα και όλους εμάς τους ελεύθερα σκεπτόμενους ΕΛΛΗΝΕΣ. Όλους εμάς που μας συμβαίνει κάτι παράξενο: Αντί να σου δίνουμε κουράγιο, σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο. Εσύ μας δίνεις δύναμη να συνεχίσουμε τον αγώνα μας, τις λίγες έστω στιγμές που το "σύστημα" επιτρέπει να ακούμε τη φωνή σου.

Ίσως δεν πρέπει να εξοργιζόμαστε και να στενοχωριόμαστε που για άλλη μια χρονιά θα κάνεις γενέθλια μακριά από τους δικούς σου αγαπημένους ανθρώπους, μακριά από την οικογένειά σου. Σκέψου ότι υπάρχουν και χειρότερα. Όπως π.χ. ο υπουργός (υπ)ανάπτυξης, που τα πέρασε παρέα με τον Πορτοσάλτε. Ξέρω σήμερα εσύ θα έχεις καταπληκτική παρέα. Μπορεί να μην ανάψεις κεράκια, αλλά το κελί σου θα γεμίσει ΦΩΣ από την άϋλη παρουσία εκατοντάδων Ελλήνων Ηρώων, που  κυνηγήθηκαν ή και σκοτώθηκαν από Έλληνες προδότες: Λεωνίδας, Σωκράτης, Καραϊσκάκης, Νικηταράς, Καποδίστριας, Μεταξάς και τόσοι άλλοι θα είναι δίπλα σου, ίσως για να σου ψιθυρίσουν με πικρία: «Στην Ελλάδα ουδεμία πατριωτική πράξις παραμένει ατιμώρητος». Σίγουρα θα έρθει και ο Κολοκοτρώνης, να σου κρατήσει το χέρι και να σου πει το δικό του παράπονο: «Μ έβαλαν εννέα μήνες φυλάκιση…., Δεν ήξερα γιατί μ έχουν φυλακισμένο…, μου σκότωσαν και τον γιό μου, τον Πάνο…». Τότε εσύ θα θυμηθείς τα λόγια του μεγάλου Νίκου Καζαντζάκη: «Η Ελλάδα επιζεί, μέσα από ατομικές περιπτώσεις που κάνουν θαύματα. … Αν είναι να λάμψει, η Ελλάδα θα το κάνει πάντα μέσα από μεμονωμένους ήρωες, που γίνονται παρανάλωμα, παρά κάθε προσδοκία».

Ευτυχώς η Ελλάδα σήμερα έχει έναν τέτοιο εορτάζοντα ήρωα. Μήπως είναι η πεταλούδα που βγήκε τελευταία από το κουτί της Πανδώρας; Μήπως είναι η τελευταία ελπίδα του Ελληνισμού για να επιζήσει; Σίγουρα πάντως, αυτός ο ήρωας είναι πάντα ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ (με την πραγματική έννοια του όρου). Σίγουρα σύντομα θα δικαιωθεί, αφού αυτός ο τόπος δεν έπαψε ποτέ να βγάζει Τερτσέτιδες και Πολυζωίδιδες. Σίγουρα δεν είναι μόνος. Είναι μαζί του οι καρδιές όλων όσων συνειδητοποιούν ότι η γη που πατάμε δεν είναι απλώς χώμα, αλλά η σκόνη από τα οστά των προγόνων μας. Είναι μαζί του όλοι όσοι νιώθουν στις φλέβες τους να τρέχει ελεύθερο, καθάριο αίμα εκατοντάδων γενεών Ελλήνων Ηρώων. Είναι μαζί του όλοι όσοι ακούν την καρδιά τους να λέει: «Δεν φοβάμαι, δεν συμβιβάζομαι, θα αγωνιστώ για να έχω τη ζωή που μου αξίζει, για να πάρω πίσω την πραγματική ζωή που μου έκλεψαν!».

Οι πραγματικοί ΕΛΛΗΝΕΣ είναι πάντα μαζί σου Ηλία και ειδικά σήμερα φωνάζουν με όλη τη δύναμη της ψυχής τους: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Ηλία. Καλή Λευτεριά. Καλή Λευτεριά στο Ελληνικό Έθνος!


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης