Οι ΕΛΛΗΝΕΣ ξανά πρωτοπόροι στις μαζικές κινητοποιήσεις

Έλληνες  25/07/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Στην πλατεία Συντάγματος, κλιμάκιο συναγωνιστών με προεξέχοντες τους Χαράλαμπο Γιώτη και Χρήστο Μουλά έδωσε το παρόν σε ακόμα μια κινητοποίηση κατά των υποχρεωτικών εμβολιασμών, με τον κόσμο να στηρίζει θερμώς το Εθνικό Κόμμα EΛΛΗΝΕΣ αλλά και τον Ιδρυτή του -παρανόμως κρατούμενο- Ηλία Κασιδιάρη.

Την ίδια ώρα, στην Θεσσαλονίκη κάτω από την σκιά του Λευκού Πύργου στελέχη, φίλοι και υποστηρικτές του κόμματος διατράνωσαν με μια φωνή την αντίθεσή τους στον Διχασμό που επιδιώκει η κυβέρνηση!

Το λόγο έλαβε ο υπεύθυνος νεολαίας Φώτης Κοσμίδης, ο οποίος επιδοκίμασε τον αγώνα όλων των συμπατριωτών μας κατά της υποχρεωτικότητας.

Επίσης, αξιοσημείωτο ήταν το γεγονός της παρουσίας του Σεβασμιότατου Γέροντα απο την Ιερά Μονή Εσφιγμένου ο οποίος με πύρινο λόγο κατήγγειλε τα σχέδια της Νέας Τάξης Πραγμάτων που απεργάζονται, ενώ στο τέλος της ομιλίας του Ευλόγησε τους παριστάμενους.

Ανάλογες εικόνες και στο Ηράκλειο Κρήτης, όπου ο Συναγωνιστής Γιώργος Μανούσος με φίλους του Κινήματος έδωσαν το παρόν στην συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Ελευθερίας.

Το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ, στηρίζει όλες τις μαζικές κινητοποιήσεις ΚΑΤΑ της υποχρεωτικότητας των εμβολίων σε όλη την Ελλάδα και θα συνεχίσει μέχρι να γίνει πράξη το σύνθημα των τελευταίων ημερών: ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ!


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης