Οι ΕΛΛΗΝΕΣ στην πρώτη γραμμή των κινητοποιήσεων σε ολόκληρη την χώρα!

Έλληνες  23/07/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Εκτός, από το Σύνταγμα οι ΕΛΛΗΝΕΣ είχαν δυναμική παρουσία στις κινητοποιήσεις ενάντια στους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς ανά την Ελλάδα. Την Τετάρτη 21 Ιουλίου οι ΕΛΛΗΝΕΣ της Θεσσαλονίκης έδωσαν το δυναμικό τους «παρών» στην μεγαλειώδη συγκέντρωση στον Λευκό Πύργο με κεντρικό σύνθημα: «ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΔΙΧΑΣΜΟ-ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΑ». Ακολούθησε δυναμική πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης που συγκλόνισε τους Θεσσαλονικείς.

Σε μια μεγαλειώδη συγκέντρωση και πορεία ενάντια στον υποχρεωτικό εμβολιασμό, καθώς και τον κυβερνητικό εκβιασμό εργαζομένων και πολιτών, πρωτοστάτησαν μέλη του Κινήματος των Ελλήνων από τη Λάρισα και την ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας. Συγκεκριμένα, από νωρίς το απόγευμα της 21ης Ιουλίου, κλιμάκιο στελεχών βρέθηκε στην κεντρική πλατεία της Λάρισας. Ο υπεύθυνος Θεσσαλίας Καραμητράκης Νικόλαος και η Μαρία Μπίλλη (εκλεγμένη Περιφερειακή Σύμβουλος Θεσσαλίας και Τομεάρχης Παιδείας του κόμματος), Ζήση Ζαχαρούλα, Ανδριώτης Σπυρίδων, ενημέρωναν διαρκώς τους προσερχόμενους Έλληνες πολίτες για τις θέσεις του Κινήματος ενάντια στην υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού, ενώ με την έναρξη των ομιλιών έδωσαν δυναμικό παρών και εθνικό παλμό στη συγκέντρωση. Στην πορεία που ακολούθησε συμμετείχαν στην εκφώνηση των συνθημάτων που ακούστηκαν, αντικατοπτρίζοντας τη δυσαρέσκεια των Ελλήνων ενάντια στην κυβέρνηση και τα αντιλαϊκα μέτρα του Μητσοτάκη.

Ο Σταύρος Μπιτσικόλης μαζί με στελέχη και μέλη του κινήματος ΕΛΛΗΝΕΣ παρευρέθηκαν στη διοργάνωση κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού στην πλατεία Γεωργίου Α΄ της Πάτρας. Κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης ακούστηκαν πολλά συνθήματα ενάντια στα αντιδημοκρατικά και αντισυνταγματικά μέτρα που παίρνει η κυβέρνηση Μητσοτάκη για το ζήτημα του εμβολιασμού. Αξίζει να τονιστεί ότι έδωσαν δυναμικό παρών και οι πυροσβέστες της ΕΜΑΚ όπου λόγω της άρνησης τους να εμβολιαστούν τους μετέφεραν σε άλλη μονάδα. Εμείς ως ΕΛΛΗΝΕΣ δηλώνουμε πως θα είμαστε παρόντες σε όλες τις λαϊκές συγκεντρώσεις και θα διαδηλώνουμε ενάντια στα αντισυνταγματικά μέτρα και οτιδήποτε πάει κόντρα στα ατομικά δικαιώματα.

Και στο Αγρίνιο η Μαντώ Καραγιάννη με κλιμάκιο συναγωνιστών βρέθηκαν δίπλα στους εκβιαζόμενους, από την κυβέρνηση, Έλληνες.

Το εθνικό κίνημα ΕΛΛΗΝΕΣ βρίσκεται στην πρωτοπορία του αγώνα, ενάντια σε κάθε μορφής καταπίεση από ένα διεφθαρμένο καθεστώς. Έτσι, στην Κέρκυρα ο Ηλίας Παπασταμάτης μαζί με πλήθος συναγωνιστών βρέθηκαν κυριολεκτικά στην πρώτη γραμμή της συγκέντρωσης. Μόλις έγινε αντιληπτή η παρουσία κλιμακίου του κόμματος δέχθηκαν τα συγχαρητήρια των Κερκυραίων, που εναντιώνονται στις απειλές της κυβέρνησης.

Τέλος, στη Θήβα ο Νικόλαος Τούτουζας με κλιμάκιο συναγωνιστών διαμαρτυρήθηκε μαζί με τους πολίτες, ενώ στα Γιαννιτσά τα στελέχη του κόμματος Σοφία Ναρλίδου και Δήμος Κυριλίδης - όπως πάντα - συμμετείχαν στα λαϊκά καλέσματα της περιοχής.


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης