Οι Στρατιωτικοί μας ζητούν έρευνα για σειρά θανάτων συναδέλφων τους σε μικρή ηλικία! Τι συμβαίνει στο Στράτευμα; Θα απαντήσει κανείς;

Έλληνες  08/06/2022  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Μία ανακοίνωση πολύ διαφορετική από τις προηγούμενες δόθηκε στη δημοσιότητα από την Ένωση Στρατιωτικών Ηπείρου. Σ’ αυτήν γίνεται λόγος για αιφνίδιους θανάτους Στρατιωτικών σε μικρή ηλικία! Μάλιστα, οι Στρατιωτικοί μας απαιτούν από τους αρμόδιους να γίνουν οι απαραίτητες έρευνες για τα αίτια των απωλειών συναδέλφων τους! Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση της Ένωσης:

«Η Ένωση Στρατιωτικών Ηπείρου  με την από  19 Δεκ. 21 ανακοίνωσή μας είχαμε αναφερθεί εκτός των άλλων προβλημάτων και στην πρόωρη απώλεια συναδέλφων σε μικρή ηλικία.

Συγκεκριμένα έχουμε  γίνει αποδέκτης του έντονου προβληματισμού που υπάρχει στο σύνολο των Στρατιωτικών, με την ξαφνική απώλεια αριθμού συναδέλφων, που ειδικά τα τελευταία χρόνια έχει αυξητικό ρυθμό στους Στρατιωτικούς και πρέπει άμεσα να διερευνηθούν τα αίτια.

Κατόπιν των παραπάνω ζητούμε να ερευνηθούν τα αίτια της πρόωρης  απώλειας συνάδελφων μας  και αν αυτά συσχετίζονται με την φύση και τις συνθήκες της εργασίας του Έλληνα Στρατιωτικού».

http://espeep.gr/index.php/1258-2022-06-06-12-59-05


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης