Ο Άδωνις στο γραφείο του Βελόπουλου και το σχέδιο συγκυβέρνησης ΝΔούλας – κηραλοιφών!

Έλληνες  02/09/2022  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Πρωί – πρωί ο υπουργός υπανάπτυξης Γεωργιάδης επισκέφτηκε κρυφά το γραφείο του Βελόπουλου στη βουλή. Όλοι θυμόμαστε πως τα δύο φιλαράκια, χέρι – χέρι με τον Καρατζαφέρη, είχαν ψηφίσει το πρώτο μνημόνιο και είχαν στηρίξει τη ξενοκίνητη κυβέρνηση Παπαδήμου.

Τώρα που η Νέα Δημοκρατία βουλιάζει και πάλι, αυτήν τη φορά στη λάσπη των υποκλοπών Μητσοτάκη, το Μέγαρο Μαξίμου αναζητά εναγωνίως δεκανίκια για να διατηρηθεί την εξουσία. Ο πάντα πρόθυμος και πάντα χρήσιμος Βελόπουλος προαλείφεται για κυβερνητικός εταίρος, την ώρα που παραμυθιάζει τα ελάχιστα εναπομείναντα κορόιδα με κηραλοιφές και επιστολές του Ιησού Χρηστού.

Είχε προηγηθεί αντίστοιχη μυστική επίσκεψη του Γεραπετρίτη στο γραφείο του Βελόπουλου, που είχε προλειάνει το έδαφος μίας μετεκλογικής συνεργασίας. Ο γαμπρός του αφεντικού της ΤΕΡΝΑ, που έχει κτυπήσει όλες τις Δημόσιες Συμβάσεις δισεκατομμυρίων, δεν θέλει επ’ ουδενί να εγκαταλείψει τη μάσα με τα χρυσά κουτάλια.

Η απελπισία του Μητσοτάκη, που αναγκάζεται να παρακαλάει τον τηλεπλασιέ Βελόπουλο για να τον κάνει δεκανίκι του, είναι πρωτοφανής. Γνωρίζει, πως αν απολέσει την εξουσία, θα οδηγηθεί στο Ειδικό Δικαστήριο και από εκεί στη φυλακή για τα κακουργήματα που έχει διαπράξει. Δυστυχώς γι’ αυτόν το σχέδιό του είναι καταδικασμένο σε αποτυχία. Ο Βελόπουλος είναι “κουτσό άλογο” και είναι εντελώς αβέβαιη η επανεκλογή του, ενώ η ΝΔ θα πληρώσει ακριβά την αντιλαϊκή της πολιτική, που έχει προκαλέσει κύμα ακρίβειας και τρομακτικό πληθωρισμό.     


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης