Ο διασυρμός του πολιτικού και μιντιακού κατεστημένου

Έλληνες  14/10/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Γράφει ο Σταύρος Μπιτσικόλης

Πλήθος επιθέσεων εις βάρος του κόμματός μας αλλά και του Ηλία Κασιδιάρη προσωπικά, από το πολιτικό και μιντιακό κατεστημένο τις τελευταίες μέρες. Αφορμή; Οι δημόσιες και καθόλα σύννομες τοποθετήσεις του για κοινωνικά και πολιτικά θέματα. Έφτασαν στο σημείο να εξετάσουν -λένε- το αδίκημα προτροπής σε εξέγερση αλλά και την ρητορική "μίσους" ενάντια στο πολίτευμα (!). Από ποτέ η φωνή της αλήθειας και η κριτική στην κυβέρνηση αποτελούν αδίκημα; Οι κρατούμενοι δεν έχουν το δικαίωμα της ελευθερίας του λόγου; Έχουν αφαιρεθεί τα πολιτικά του δικαιώματα;

Θυμίζουμε, ότι μερικούς μήνες πριν, με ειδική τροπολογία στην Βουλή, του στέρησαν το δικαίωμα να είναι επικεφαλής των ΕΛΛΗΝΩΝ καταπατώντας κάθε έννοια δικαίου και συνταγματικής νομιμότητας. Παραμένει ωστόσο υποψήφιος Βουλευτής -άρα πολιτικό πρόσωπο- και βεβαίως αιρετός αφού ηγείται δημοτικής παράταξης στον Δήμο Αθηναίων με ποσοστό της τάξης του 12%. Προς τί λοιπόν αυτή η πολεμική εις βάρος του και ενώ άλλοι "επώνυμοι" χρίζουν ειδικής μεταχείρισης στις συνθήκες κράτησής τους σύμφωνα πάντα με την Σοφία Νικολάου Γ.Γ αντεγκληματικής πολιτικής; Γίνεται κάποιου είδους διάκριση και αν ναι, με ποια κριτήρια;

Η κα Νικολάου, υπήρξε υποψήφια βουλευτής με την Ν.Δ, ενώ ο σύζυγός της εργάζεται σε μεγάλο τηλεοπτικό σταθμό πανελλήνιας εμβέλειας.

Αγνοούν οι περισπούδαστοι τηλεαστέρες του μιντιακού κατεστημένου ότι ο Ηλίας Κασιδιάρης είναι πρωτόδικα καταδικασμένος και άρα σύμφωνα με τον κώδικα ποινικής δικονομίας και τον νομικό μας πολιτισμό τεκμαίρεται αθώος μέχρι την αμετάκλητη καταδίκη του, ήτοι, σε δεύτερο και τρίτο βαθμό. Επίσης, αγνοούν σκοπίμως την πρόταση της εισαγγελέως της έδρας που με 8ωρη αγόρευση τεκμηρίωσε πλήρως την αθωότητά του.

Συνεπώς, όλα αυτό έγινε συμβολικά σε μια επίδειξη δύναμης από το σύστημα εξουσίας και μάλιστα σχεδόν την ίδια μέρα που συμπληρώθηκε ένας χρόνος από την καταδικαστική απόφαση, με απώτερο σκοπό βεβαίως να κάμψουν το ηθικό όσων διέπονται από Εθνικά ιδανικά. Τους ενημερώνουμε ότι η αγάπη για την Ελλάδα ΔΕΝ κάμπτεται!

Το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ στον ενάμιση χρόνο από την ίδρυσή του, έχει πραγματοποιήσει πλήθος δράσεων κοινωνικής αλληλεγγύης, νόμιμες συγκεντρώσεις χωρίς το παραμικρό επεισόδιο και με πλήρη σεβασμό στην κείμενη νομοθεσία. Και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε.

Τώρα, όσο ποτέ άλλοτε οι Έλληνες πολίτες χρειάζονται την στήριξή μας. Την δίκη τους φωνή, που δεν θα σταματάει ποτέ όσα εμπόδια και αν βάζουν στην προσπάθεια της Εθνικής αναγέννησης.


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης