Ο εξευτελισμός της ΝΔ συνεχίζεται

Έλληνες  18/10/2022  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Βγήκε πριν λίγες μέρες λοιπόν η κυρία Καρατζιώτη, όπου δήλωσε και Πρόεδρος εκδιδόμενων γυναικών (την διαψεύδει βέβαια η πρόεδρος του Σωματείου Εκδιδόμενων Προσώπων Ελλάδος (ΣΕΠΕ), Έλλη Κανελλοπούλου) και ανέφερε πως έφερναν διαρκώς ανήλικα επί ένα 2-3μηνο, στον οίκο ανοχής που διατηρεί στο Γκάζι.

Όλως τυχαίως, ούτε εκείνη γνώριζε για τα ανήλικα, όπως και ο Ρώμας δε γνώριζε τον Μίχο. Έπεσε σε σωρεία αντιφάσεων και αυτογκόλ στις δηλώσεις της, όπου όμως ανέφερε αλλά και έδειξε κάτι πολύ σημαντικό. Ή έτσι ελπίζουμε. Έδειξε λοιπόν ένα USB στικάκι, με υλικό από κάμερες, όπου φαίνονται όπως λέει, επώνυμα πρόσωπα. Ελπίζουμε, αυτό το στικάκι να μην χαθεί ξαφνικά.

Ελπίζουμε, η συγκεκριμένη να μην πάθει καμία ξαφνικίτιδα και χαθεί μαζί με το στικάκι. Όλως τυχαίως, η συγκεκριμένη ανήκει/υποστηρίζει την ΝΔ. Όπως και ο Μίχος, όπως και ο Σοφιανίδης.

Τόσο τυχαίο, όπως οι συνεντεύξεις του Τσελίκα στον Κολωνό, τις εποχές του ιού, που τυχαία βρέθηκε να παίρνει συνέντευξη έξω από το μαγαζί του Μίχου, όπου μάλιστα είχε γίνει και ιδιαίτερη μνεία, για το "φιλανθρωπικό" έργο του Μίχου, που μοίραζε δωρεάν μάσκες σε ανήλικα παιδιά. Ειδικά αυτό το τελευταίο, με βάζει σε άσχημες σκέψεις, έτσι όπως εξελίχθηκε η κατάσταση. Πολλά τα τυχαία..

Κωνσταντίνος Φλώρος

Υποψήφιος Βουλευτής Βοιωτίας


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης