Ο εποικισμός της Αθήνας επί Μπακογιάννη, ο εθνικός - θρησκευτικός αποχρωματισμός της πόλης και ο αγώνας των ΕΛΛΗΝΩΝ

Έλληνες  24/12/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Γράφει ο Νικόλαος Κέκης,

υποψήφιος Βουλευτής Α’ Αθηνών

Μια περίεργη... μόδα παρατηρήθηκε τις ημέρες που πέρασαν. Αξιωματούχοι, όπως ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης ξέχασαν να ευχηθούν για τα Χριστούγεννα και έστειλαν απευθείας κάρτες για το νέο έτος. Όπου φυσικά ευχές για τα Χριστούγεννα δεν υπήρχαν, αλλά μόνον προτροπές για το 2022. Τι προτροπές; «Ο καθένας κι όλοι μαζί. Αυτή την χρονιά ας δώσουμε χώρο σε όλους». Κατά τα άλλα στην κάρτα του Δημάρχου υπήρχε το απόλυτο κενό, γεγονός που προκάλεσε πολλές αντιδράσεις στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, καθώς επρόκειτο για μια κάρτα που θα μπορούσε κανείς να πει ότι είναι ο ορισμός της πολιτικής ορθότητας, χωρίς ίχνος ταυτότητας ελληνικής ή  χριστιανικής. «Αφήστε χώρο και καλή χρονιά» από τον Δήμαρχο Αθηναίων.

Ακόμη και ο Ταγίπ Ερντογάν στο παρελθόν συνήθιζε να εύχεται «Καλά Χριστούγεννα» στους Χριστιανούς της Τουρκίας, όμως από ό,τι φαίνεται σιγά σιγά η συγκεκριμένη ευχή μετατρέπεται σε... ταμπού στην χώρα μας. Στην Ελλάδα της Νέας Δημοκρατίας… Στην Αθήνα του Μπακογιάννη! Πλήρης εθνικός και θρησκευτικός αποχρωματισμός.

Από την άλλη είδα την κάρτα με τις ευχές του Ηλία Κασιδιάρη. Δεν χρειάζεται να πω πολλά, όλοι βγάζουν τα συμπεράσματά τους. Όλοι πλέον κάνουν τις συγκρίσεις τους. Γι’ αυτό τον θέλουν κλεισμένο στις φυλακές υψίστης ασφαλείας.

«Χώρος για όλους» λοιπόν από τον Δήμαρχο Μπακογιάννη. Για ποιους όλους; Φυσικά για όσους μας έχει κουβαλήσει η Νέα Δημοκρατία με τις ευχές και τις πράξεις και του Μπακογιάννη και έχει μετατρέψει την Αθήνα σε κόλαση για τους Έλληνες. Το ιστορικό κέντρο παρατημένο, η αγορά σχεδόν νεκρή, ολόκληρες περιοχές γεμάτες με λαθρομετανάστες, ανομία, εγκληματικότητα και οι Έλληνες κάτοικοι του κέντρου των Αθηνών σε απόγνωση! Οι φωτογραφίες παρακάτω είναι χαρακτηριστικές. Στην «Χριστουγεννιάτικη Αθήνα» του Μπακογιάννη. Σε δρόμους και πλατείες, εκεί που πραγματικά υπάρχει το πρόβλημα, μακρυά από τους δύο δρόμους με τα στολίδια που δείχνουν τα κανάλια. Γιατί εμείς πηγαίνουμε παντού. Γιατί για εμάς ο Έλληνας, είτε μένει στο Κολωνάκι είτε στη Βικτώρια, πρέπει να ζει αξιοπρεπώς και με ασφάλεια. Ο Έλληνας της Αθήνας πρέπει να ανασάνει ξανά!

Μην αναρωτιέσαι τι μπορεί να γίνει. Πλέον υπάρχει η επιλογή, πραγματικά εθνική και με όραμα για το κέντρο της Αθήνας. Το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ είναι εδώ! Θα αγωνιστούμε με όσα νόμιμα μέσα διαθέτουμε για να επιστρέψει ξανά το χαμόγελο στους Αθηναίους. Ένα χαμόγελο που του στερεί η Νέα Δημοκρατία και ο Μπακογιάννης. Καλά Χριστούγεννα σε όλους τους Έλληνες!


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης