Πάντα δίπλα στους πολίτες οι ΕΛΛΗΝΕΣ: Νέα διανομή τροφίμων και ενημερωτικές δράσεις σε Λάρισα και Πάτρα

Έλληνες  06/06/2022  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Για μια ακόμη φορά οι ΕΛΛΗΝΕΣ παρέδωσαν τρόφιμα σε οικογένειες που στην σημερινή εποχή της ακρίβειας και της οικονομικής εξαθλίωσης, χρήζουν ανάγκης.

Ο συναγωνιστής Χρήστος Μουλάς, πρόεδρος του σωματείου των επαγγελματιών πωλητών της Δ' λαϊκής αγοράς Αθηνών και μέλος της διοίκησης της ομοσπονδίας, συγκέντρωσε τρόφιμα από τις αγορές του  και τα παρέδωσε στον συναγωνιστή Γιώργο Κοντό ώστε να τα διανείμει στις πολύτεκνες οικογένειες...

Οι ΕΛΛΗΝΕΣ, το κόμμα που ίδρυσε ο Ηλίας Κασιδιάρης, για μια ακόμη φορά μερίμνησε  ώστε να στηριχθούν πολύτεκνες και μονογονεϊκές οικογένειες Ελλήνων,  που με τα μέτρα της κυβέρνησης Μητσοτάκη κυριολεκτικά πένονται ...

Πάγια θέση μας μας να στηριχθούν  οι συμπατριώτες μας και να αποτελούν οι Έλληνες την πρώτη επιλογή της πολιτείας στις κρατικές δομές, στις κρατικές υπηρεσίες  και με δικαίωμα στην εργασία, με αμοιβές αντάξιές τους και όχι τριτοκοσμικές, ώστε να μπορούν να φτιάξουν οικογένειες και να καταπολεμηθεί το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει το έθνος μας... η υπογεννητικότητα!

Ενημέρωση των πολιτών στη Λάρισα

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε διανομή υλικού του Εθνικού Κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ στο κέντρο της πόλης της Λάρισας από τα στελέχη του Κόμματος Ηλία Γεωργούλα, Βασίλη Γεωργούλα  και τα μέλη του Πανελληνίου Συμβουλίου Φρίντα Κετσέα  και Μαρία Μπίλλη, Περιφερειακή Σύμβουλο Θεσσαλίας.

Συγκεκριμένα η διανομή πραγματοποιήθηκε στις κεντρικές οδούς Κύπρου, Βενιζέλου, Παπαναστασίου, Μ. Αλεξάνδρου, Ρούσβελτ, Φιλελλήνων, Κούμα, Κοραή και στην περιοχή του Αρχαίου Θεάτρου. Το ιστορικό κέντρο της πόλης της Λάρισας, πόλης με συνεχή καταγεγραμμένη παρουσία από το 4.000 π.Χ., πλημμύρισε από το υλικό με τις θέσεις του Κόμματός μας και του Ιδρυτή μας Ηλία Κασιδιάρη για όλα τα φλέγοντα θέματα  που ταλανίζουν τον τόπο.

Οι δράσεις θα συνεχιστούν!

Εκτεταμένη ενημερωτική δράση στην Πάτρα

Ο Σταύρος Μπιτσικόλης μαζί με στελέχη του Εθνικού Κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ πραγματοποίησαν ενημερωτική δράση στις περιοχές, ψαροφάϊ, ζαρουχλέϊκα και μπεγουλάκι Πατρών.

Αγωνιζόμαστε με κάθε νόμιμο τρόπο ώστε να ενημερώνουμε τους Έλληνες πολίτες σχετικά με τις θέσεις του κόμματός μας και το τι πρεσβεύουμε. Συνεχής αγώνας μέχρι τη νίκη την ημέρα των εκλογών. Ο ιδρυτής του κόμματος από ένα καρτοτηλέφωνο των φυλακών και εμείς σε πόλεις και χωριά.

Καλή λευτεριά στον πολιτικό κρατούμενο Ηλία Κασιδιάρη!


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης