Πέταξαν τη μελέτη Τσιόδρα – Λύτρα και τιμωρούν ξανά τον ελληνικό λαό με μαύρα μέτρα – Είναι ανίκανοι και επικίνδυνοι

Έλληνες  27/12/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Επιστρέφουν τα «μαύρα μεσάνυχτα» της ζωής μας. Από τις 3 Ιανουαρίου όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, ξεκινά πάλι το σκοτάδι των απαγορεύσεων.

Αυτό ανακοίνωσε ο υπουργός, εξηγώντας ότι τυχόν νέα μέτρα πριν την Πρωτοχρονιά, θα οδηγούσαν στη μεταφορά της διασκέδασης σε σπίτια, προκαλώντας μεγαλύτερα προβλήματα. Παράλληλα, απηύθυνε έκκληση στους νέους να τηρούν τα μέτρα και να κάνουν τεστ, προτού έρθουν σε επαφή με ανθρώπους μεγαλύτερους των 60 ετών ή ανεμβολίαστους.

Τα μέτρα που θα ισχύσουν από τις 3/1 έως τις 16/01 είναι τα εξής:

  1. Υποχρεωτική χρήση μάσκας υψηλής αναπνευστικής προστασίας ή διπλή μάσκα τόσο στα σούπερ μάρκετ, στα μέσα μεταφοράς και στο προσωπικό της εστίασης αλλά και όπου υπάρχει συγχρωτισμός.
  2. Ωράριο λειτουργίας έως τις 12 τα μεσάνυχτα, έως 6 άτομα ανά τραπέζι και όχι όρθιοι σε διασκέδαση και εστίαση. Αν τα μέτρα δεν τηρηθούν θα απαγορευθεί και η μουσική.
  3. Στα γήπεδα: Περιορισμός στο 10% με ανώτατο όριο τα 1.000 άτομα. Αν δεν τηρηθούν τα μέτρα όλοι οι αγώνες θα γίνουν κεκλεισμένων των θυρών.

Και αναρωτιόμαστε:

Αφού θα μεταφερθεί η διασκέδαση στα σπίτια και δεν κλείνουν την εστίαση, γιατί την έκλεισαν την προηγούμενη χρονιά; Δεν ήταν επικίνδυνο τότε;

Και γιατί πούλησαν εισιτήρια διαρκείας σε φιλάθλους που είχαν εμβολιαστεί, αφού ήξεραν ότι και οι εμβολιασμένοι νοσούν και μεταδίδουν;

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη είναι άκρως επικίνδυνη και ανίκανη. Όταν έρχεται στο φως της δημοσιότητας η μελέτη Τσιόδρα – Λύτρα γιατί άραγε γονατίζουν πάλι τον μικρομεσαίο επιχειρηματία και την πληρώνει πάλι ο λαός για την δική τους ανικανότητα;


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης