Πίκρα Πρετεντέρη: Το κόμμα του Κασιδιάρη μπαίνει στη Βουλή! (Βίντεο)

Έλληνες  24/03/2022  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ακόμα και το φιλοκυβερνητικό Mega παραδέχτηκε με πίκρα και πόνο ότι το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ είναι ήδη εντός Βουλής. Το 2.9% που μας έδωσε η τελευταία δημοσκόπηση της Metron Analysis υποδηλώνει ξεκάθαρα ότι τα πραγματικά μας ποσοστά ξεπερνούν το 4% και εξασφαλίζουν την εκλογή μίας ισχυρής Κοινοβουλευτικής Ομάδας, που θα ασκεί σκληρή εθνική αντιπολίτευση ενάντια σε ολόκληρο το σύστημα εξουσίας.

Αξιοσημείωτο και ενδεικτικό είναι το εξής γεγονός: Μόλις ο δημοσκόπος Φαναράς δήλωσε ότι υπάρχει μεγάλη διαρροή της ΝΔ προς το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ του Ηλία Κασιδιάρη ο Πρετεντέρης τινάχτηκε από τη θέση του και άρχισε να ψελλίζει ότι παρόλ' αυτά ανεβαίνει και ο Βελόπουλος και τα λοιπά.

Και οι πλέον αδαείς έχουν καταλάβει ότι το βρώμικο κύκλωμα Μητσοτάκη πριμοδοτεί το απόκομμα του Βελόπουλου. Μην ξεχνάτε πως πριν από δέκα χρόνια οι Μητσοτάκης, Άδωνις, Βορίδης και Βελόπουλος ψήφισαν ενωμένοι το πρώτο μνημόνιο για να διασώσουν τις γαλλογερμανικές τράπεζες και να καταστρέψουν την εθνική μας οικονομία.

Τελικά ο Πρετεντέρης ήπιε το πικρό ποτήρι και απεδέχθη ότι ο Ηλίας Κασιδιάρης επιστρέφει δυναμικά στην κεντρική πολιτική σκηνή. Δεν τόλμησε, όμως, να πει ότι ο ιδρυτής του κόμματός μας βρίσκεται παρανόμως στη φυλακή και παρόλ' αυτά έχει συντρίψει όλες τις αντισυνταγματικές μεθοδεύσεις του συστήματος και εκφράζει δυναμικά τον αγώνα των ΕΛΛΗΝΩΝ υπέρ Πατρίδος!


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης