Πανηγυρισμοί Δένδια για την «Παγκόσμια Ημέρα Προσφύγων»: Η Ελλάδα είναι κύρια χώρα υποδοχής προσφύγων!

Έλληνες  22/06/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ανοίξαμε και σας περιμένουμε! Άξιοι συνεχιστές της ανθελληνικής πολιτικής των ανοιχτών συνόρων του ΣΥΡΙΖΑ, οι Νεοδημοκράτες.

Με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό και με αφορμή την  «παγκόσμια ημέρα προσφύγων» ο υπουργός εξωτερικών Ν. Δένδιας γνωστοποιεί στα μεγάλα αφεντικά των Βρυξελλών ότι η Ελλάδα, ήταν είναι και θα παραμείνει η κύρια χώρα υποδοχής των λαθρομεταναστών. 

Ο υπουργός του Μητσοτάκη έγραψε χαρακτηριστικά: «Οι Έλληνες γνωρίζουμε τι σημαίνει πρόσφυγας και η Ελλάδα, μία από τις κύριες χώρες υποδοχής προσφύγων στην ΕΕ, αποδεικνύει εμπράκτως ότι σέβεται τον αγώνα των ανθρώπων που αναγκάστηκαν  να εγκαταλείψουν βίαια τις εστίες τους. #World_Refugee_Day»

Η δήλωση αυτή επιβεβαιώνει για ακόμη μια φορά ότι η Νέα Δημοκρατία είναι υπέρ των λαθρομεταναστών και θέλει να τους ενσωματώσει, χαρίζοντάς τους την ελληνική ιθαγένεια με γελοίες εξετάσεις.  

Βέβαια τα ελεγχόμενα ΜΜΕ παρουσιάζουν τα στελέχη της ΝΔ ως «τουρκοφάγους και λαθρομεταναστευτοφάγους» αλλά η πραγματικότητα είναι πως η πολιτική που εφαρμόζουν δεν διαφέρει καθόλου από αυτή των συριζαίων!  


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης