Παρέδωσαν την διακυβέρνηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης στον Μπιλ Γκέϊτς με πρόσχημα την κλιματική αλλαγή

Έλληνες  04/11/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Γράφει ο Γιώργος Σταφυλάς,

από την εφημερίδα Ελεύθερη Ώρα

Τα νέα από την Σύνοδο για το κλίμα που διεξήχθη τις προηγούμενες ημέρες στην Γλασκώβη δεν είναι καθόλου καλά. Όπως όλα δείχνουν, κινούμαστε με ταχείς ρυθμούς προς την εφαρμογή όσων περιλαμβάνει η περίφημη ατζέντα 2030. Πρόκειται για την λεγόμενη Μεγάλη Επανεκκίνηση, το Great Reset, του Κλάους Σβαμπ. Ένας μετακομμουνιστικής εμπνεύσεως ολοκληρωτισμός βασισμένος στην ιδέα, πως οτιδήποτε και αν κάνεις, αφήνει κάποιο ενεργειακό αποτύπωμα και αυτό επιβαρύνει τον πλανήτη.

Με το ιδεολόγημα της κλιματικής αλλαγής αύριο θα ελέγχεται ολόκληρη η ζωή μας και κάθε πτυχή της ανθρώπινης δραστηριότητας. Στην Σύνοδο οι ηγέτες των κρατών υπό την υψηλή επίβλεψη του Μπίλ Γκέϊτς αποφάσισαν τον περιορισμό των εκπομπών Μεθανίου κατά 30% την επόμενη δεκαετία. Αυτό πρακτικά σημαίνει περιορισμός έως και κατάργηση του πρωτογενούς τομέα. Με απλά λόγια, τέρμα η κτηνοτροφία τέρμα και η γεωργία. Στο εξής θα τρώμε πλαστικά. Όσο απίστευτο και αν ακούγεται όσο μακρινό και αν φαίνεται, δεν είναι. 

Το διαιτολόγιό μας θα συγκροτείται βασικά από τρόφιμα συνθετικά, μεταλλαγμένα ή φτιαγμένα σε τρισδιάστατο εκτυπωτή. Τα media ήδη έχουν αφιερώσει εκπομπές για να προετοιμάσουν τον κόσμο σχετικά με αυτές τις συνταρακτικές αλλαγές. Το κίνημα του βιγκανισμού που αναπτύχθηκε τα τελευταία χρόνια δεν είναι καθόλου άσχετό με αυτά τα σχέδια. Προετοιμάστηκε με την κατάλληλη προπαγάνδα από τα media το έδαφος ώστε ο κόσμος να δεχτεί αυτές τις αλλαγές για το καλό του κλίματος που υποτίθεται ότι κινδυνεύει.

Οι άνθρωποι αντιθέτως από ό,τι πιστεύουν οι οπαδοί των υλιστικών θεωριών κινητοποιούνται και εμπνέονται μονάχα από ιδέες. Αυτοί που πούλησαν το παραμύθι της κλιματικής αλλαγής το γνωρίζουν πολύ καλά. Έπεισαν μια μάζα ανθρώπων πως είναι σπουδαίο ή ηθικό να αγωνιστούν για το κλίμα. Γι’ αυτό ακριβώς και ονόμασαν τα νέα πλαστικά τρόφιμα ως «ηθικά τρόφιμα». Υποτίθεται ότι τρώγοντας τέτοια τρόφιμα βοηθάς τον πλανήτη και καταπολεμάς την φτώχεια.

Στην πραγματικότητα, βοηθάς μια ελίτ που αντιπροσωπεύει το 1% του πληθυσμού της γης να στήσει μια απόλυτη δικτατορία ελέγχοντας το υπόλοιπο 99% σε κάθε τομέα της ζωής του. Γιατί ασφαλώς θα υπάρχουν αληθινά τρόφιμα. Και κρέας θα συνεχίσει να υπάρχει και δημητριακά. Αλλά θα είναι τόσο ακριβά που μόνο οι πολύ πλούσιοι θα μπορούν να τα προμηθευτούν. Έτσι κι αλλιώς η μεγάλη πλειοψηφία των πολιτών μαθαίνει, εκπαιδεύεται χρόνια να θεωρεί φυσιολογική αυτή την κατάσταση. Ήδη οι πολλοί τρώνε φτηνά προϊόντα δεύτερης ποιότητας ενώ οι ανώτερες τάξεις μπορούν να αγοράσουν βιολογικά και καλής ποιότητας προϊόντα.

Για την εφαρμογή των πολιτικών περιορισμού του μεθανίου που αποφασίστηκαν στην Γλασκώβη πρέπει να πέσουν κάπου 130 τρις. Η ΕΕ λοιπόν υπέγραψε συμφωνία με τον Μπιλ Γκέϊτς την οποία μάλιστα παρουσίασε στην σύνοδο πανηγυρικά η ίδια η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν. Ουσιαστικά, ο γκουρού της παγκοσμιοποίησης θα ρίξει χρήμα για να καταστραφεί ο Ευρωπαϊκός πρωτογενής τομέας. Μετά θα μπορεί να πουλάει στους Ευρωπαίους πολίτες μεταλλαγμένα που θα παράγονται στις τεράστιες εκτάσεις γης που αγοράζει μανιωδώς ο Αμερικάνος επιχειρηματίας. Και φυσικά θα πουλάει επίσης φάρμακα και εμβόλια για τις αρρώστιες που θα προκύψουν εξαιτίας της κατανάλωσης τροφίμων - σκουπιδιών.

Στην πραγματικότητα οι Ευρωπαίοι ηγέτες με πρόσχημα το κλίμα, συμφώνησαν και υπέγραψαν την παράδοση της διακυβέρνησης των χωρών τους στους παγκοσμιοποιητές. 

Και αυτό συνιστά προδοσία και πισώπλατη μαχαιριά στην δημοκρατία και στους πολίτες. Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν μπορούν να διαβάσουν ακόμα τις εξελίξεις σωστά. Με σταθερά βήματα τα τελευταία χρόνια μειώνεται ο ρόλος της κυβέρνησης και η αληθινή εξουσία μεταβιβάζεται σε ένα κάρο υπερεθνικούς οργανισμούς και άλλους θεσμούς και ιδρύματα που εδρεύουν μακριά από την χώρα και που ο πολίτης δεν μπορεί να ελέγξει.


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης