Παρέμβαση Ηλία Κασιδιάρη στο «Μακελειό»: «Ο Αληθής Ελληνικός Λόγος δεν υπολογίζει καμία παράνομη μεθόδευση της εξουσίας»

Έλληνες  19/09/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Μια δυναμική παρέμβαση πραγματοποίησε ο Ηλίας Κασιδιάρης στην εφημερίδα «Μακελειό». Μεταξύ άλλων τόνισε: «Στην πρόκληση αυτή απαντώ με το μόνο πανίσχυρο όπλο που διαθέτω, αντιστέκομαι με το ένα και μοναδικό μέσο, με το οποίο δικαιούμαι και υποχρεούμαι να πολεμώ τους εχθρούς της ελευθερίας. Το όπλο αυτό είναι η Αλήθεια. Είναι ο Αληθής ελληνικός λόγος που δεν φοβάται και δεν υπολογίζει καμία παράνομη μεθόδευση της εξουσίας. Οι μόνοι που φοβούνται είναι οι κυβερνώντες, είναι ο ίδιος ο Μητσοτάκης που δείχνει τον πανικό και τον παροξυσμό του με τέτοιες βεβιασμένες ενέργειες και πρακτικές που παραβιάζουν το Σύνταγμα. Στον ελεύθερο λόγο, στον ελληνικό μας λόγο, σας καλώ όλους να γίνετε κοινωνοί και να στηρίξετε τη φωνή του Εθνικού Κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ. Τη μόνη φωνή που μάχεται πραγματικά για την Πατρίδα και την Ελευθερία».

Στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρη την παρέμβαση του Ηλία Κασιδιάρη στην εφημερίδα:

ΑΥΤΑ ΟΥΤΕ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ!!!! Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΑ ΜΑΤ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΕΛΙ ΤΟΥ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ – ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ – ΑΙΣΧΡΗ ΦΙΜΩΣΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Ο “ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ” ΜΟΙΡΑΖΕ ΦΡΑΓΚΑ ΣΤΟ ΒΕΛΛΙΔΕΙΟ – Makeleio.gr


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης