Πλήθος κόσμου στη συνάντηση των ΕΛΛΗΝΩΝ στη Δράμα

Έλληνες  20/09/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η συνάντηση υποψηφίων βουλευτών και στελεχών των ΕΛΛΗΝΩΝ της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου και παρέστη πολυμελής αντιπροσωπεία του κόμματος από την Θεσσαλονίκη.

Ο κ. Ματθαίος Τσούγκας ως κεντρικός ομιλητής τόνισε την επιτακτική ανάγκη για αλλαγή σελίδας στην πατρίδα μας, ενώ έκανε ειδική αναφορά στην υποχρεωτικότητα των εμβολιασμών. Χαιρετισμό απηύθυνε επίσης ο κ. Βαλασίδης αξιωματικός ε.α. Ο Ηλίας Κασιδιάρης μίλησε σε απευθείας σύνδεση από τις φυλακές υψίστης ασφαλείας και αναφέρθηκε στην μεγάλη λαϊκή αποδοχή των ΕΛΛΗΝΩΝ με αποτέλεσμα την ανοδική πορεία τους, όπως εμφανίζεται στις πρόσφατες δημοσκοπήσεις.


H συνεχής και αυξανομένη δυναμική που παρουσιάζει το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ και στην επαρχία με δράσεις, συντονισμένες παρεμβάσεις σε αρμοδίους φορείς και με συγκεκριμένο πρόγραμμα έχει τρομάξει την ανύπαρκτη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας. Είναι πλέον γενική παραδοχή πως η χώρα χρειάζεται ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΤΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΗΣ. Η Δημιουργία δυναμικών αντιπροσωπειών σε κάθε σημείο της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, δίνει τα κίνητρα σε όλους τους αγωνιούντες συμπατριώτες μας να ενταχθούν στο μοναδικό Εθνικό κίνημα της χώρας. Οι ΕΛΛΗΝΕΣ μπροστά στις εξελίξεις.


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης