Πλήρης κατάρρευση - Η απόγνωση Μητσοτάκη για ψήφους!

Έλληνες  20/06/2022  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ο πρωθυπουργός μετά την επίσκεψή του στην Κύπρο και την συνάντηση του με τον ΠτΚΔ, δημοσίευσε στο twitter: «Οι θέσεις περί δύο κρατών απορρίπτονται ασυζητητί. Η διχοτόμηση δεν χωράει ούτε στην πραγματικότητα, ούτε στον πολιτισμό του 21ου αιώνα. Η «πράσινη γραμμή» που κόβει τη Λευκωσία στα δύο είναι μια γραμμή ντροπής που πρέπει επιτέλους να σβήσει.»

Να μας εξηγήσει και εμάς τι έπραξε ο ίδιος αλλά και το κόμμα του από το 1974 έως και σήμερα. Τι να πρωτοθυμηθούμε; Τον Καραμανλή με το «Η Κύπρος κείται μακράν», τον Μπακογιάννη που συνυπέγραψε διακήρυξη υπέρ της ειρήνης και της δημοκρατίας με τον «Δήμαρχο της Βορείας Λευκωσίας», την δήλωση του ιδίου πως «Για πρώτη φορά από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, υπήρξε οργανωμένη και μαζική εισβολή σε ευρωπαϊκό κράτος» κ.ά. Αλήθεια δεν μας είπε ο Μητσοτάκης όταν συναντήθηκε με τον Αναστασιάδη του εξέφρασε την αντίθεσή του περί διχοτόμησης και δύο κρατών; Διερωτόμαστε ο πρωθυπουργός όταν γίνονται οι συζητήσεις για την λύση του κυπριακού, γιατί δεν εκφράζει στον Ερντογάν την αντίθεσή του στην λύση, την οποία επιθυμούν εδώ και χρόνια;

Η Νέα Δημοκρατία είναι σε απόγνωση και χρησιμοποιεί τα εθνικά ζητήματα, για να ρίξει στάχτη στα μάτια όσων ψηφοφόρων πιστεύουν ακόμα πως υπάρχει ίχνος πατριωτισμού στο κυβερνών κόμμα και για να κερδίσει ψήφους από τους εθνικόφρονες πολίτες.

Ως Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ θα επισημάνουμε γι' άλλη μια φορά πως το κυπριακό, είναι ζήτημα είναι εισβολής και κατοχής. Απαιτούμε την άμεση απομάκρυνση των τουρκικών στρατευμάτων από το νησί και θέση μας είναι πως η μοναδική εφαρμόσιμη - δίκαιη λύση είναι το ενιαίο κράτος.

Το ψευδοκράτος σας η μισή μας Πατρίδα!


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης