Ποιοι είναι οι ΕΛΛΗΝΕΣ;

Έλληνες  20/11/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Γράφει ο Νικόλαος Χατζηβογιατζής

Γιατί ΕΛΛΗΝΕΣ:

Αν δείτε το ερωτηματολόγιο των περισσότερων δημοσκοπήσεων το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ δεν περιλαμβάνεται...

Η εμφάνισή του στον πίνακα οφείλεται στην αυθόρμητη στήριξη των πολιτών που ξεπερνά κατά πολύ τα δημοσιευμένα ποσοστά. Αντιθέτως περιλαμβάνονται πάντα κόμματα ανύπαρκτα για να μπερδεύεται ο κόσμος. Να αποπροσανατολίζεται.

Οι ΕΛΛΗΝΕΣ δημιουργήθηκαν από τον ιδρυτή, Ηλία Κασιδιάρη, που - τι τραγικό το κράτος και τα ελεγχόμενα μέσα - απαγορεύουν ακόμα και την αναγραφή του ονόματός του.

Και πολλοί αναρωτιούνται από ποιους στελεχώνονται οι ΕΛΛΗΝΕΣ! Η απάντηση απλή. Από ανθρώπους καθημερινούς της διπλανής πόρτας, της εργασίας, του μόχθου, γυναίκες και άντρες που τους ενώνει ένα κοινό δόγμα, το ΠΑΤΡΙΔΑ – ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.

Από ανθρώπους που δεν έχουν φιλοδοξία να καθίσουν σε  μια καρέκλα και να αποκτήσουν δύναμη και εύκολο πλουτισμό, αλλά από ανθρώπους με ψυχή που αγωνίζονται ενάντια σε καθημερινό πόλεμο από το σύστημα. Από ανθρώπους που αγωνίζονται για μια ανεπτυγμένη, ανεξάρτητη πατρίδα, με δικαιοσύνη, παιδεία, υγεία,  για όλους τους ΕΛΛΗΝΕΣ!

Από ανθρώπους που θα τους βρείτε δίπλα σας, συνάδελφοι στη δουλειά, γείτονες ,πελάτες στα μαγαζιά σας… Από ανθρώπους που δεν θα τους βρείτε σε δεξιώσεις, σε κρουαζιέρες, σε σαλέ, γιατί είναι άνθρωποι μέσα από το λαό, για το λαό!

Αυτοί είναι οι ΕΛΛΗΝΕΣ!


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης