Προκαλούν πάλι οι Σκοπιανοί αλλά η Νέα Δημοκρατία συνεχίζει την προδοσία της Μακεδονίας μας

Έλληνες  26/08/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Γράφει η Άννα Κλιμαντοπούλου

Σε άλλη μία βάναυση παραβίαση της συμφωνίας των Πρεσπών, προέβη η κυβέρνηση Ζάεφ. Γεγονός που πλέον βαρύνει προσωπικά τον Σκοπιανό πρωθυπουργό Ζόραν Ζάεφ, που ηγείται της καμπάνιας για τον εμβολιασμό.

Στο διαφημιστικό σποτ λοιπόν για την προώθηση του εμβολιασμού στα Σκόπια, σποτ το οποίο χρηματοδοτήθηκε από την κυβέρνηση της χώρας, εμφανίζεται ξεκάθαρα το διαβατήριο των Σκοπίων που αναγράφει «Δημοκρατία της Μακεδονίας».

Την αλητεία αυτή απέναντι στην ιστορία και την ψυχή μας δεν θα την δημοσιεύσουμε εμείς αλλά σίγουρα κάποιος που θέλει να το δει μπορεί να το κάνει με μια απλή αναζήτηση στο διαδίκτυο. Έτσι, μετά τις προκλήσεις στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου (Euro) και στους Ολυμπιακούς Αγώνες, με την ολυμπιακή επιτροπή των Σκοπίων να χρησιμοποιεί σκέτο το «Μακεδονία» για να χαρακτηριστεί, έχουμε άλλο ένα κρούσμα βάναυσης παραβίασης της Συμφωνίας των Πρεσπών, που αποδεικνύει ότι οι Σκοπιανοί δεν τηρούν τις υποχρεώσεις τους.

Και δεν μιλάμε για απλές παραβιάσεις. Αλλά για ξεκάθαρη κατάργηση του βασικότερου όρου της συμφωνίας, σε παγκόσμια μάλιστα μετάδοση. Διότι οι εικόνες από το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και τους Ολυμπιακούς Αγώνες έκαναν το γύρο του κόσμου, με εκατοντάδες εκατομμύρια τηλεθεατές να βλέπουν το «Μακεδονία», φόρα – παρτίδα. Τώρα μάλιστα, με κυβερνητική εντολή και χρηματοδότηση, όσον αφορά το σποτ.

Για μία εθνική κυβέρνηση όλα αυτά θα ήταν αποδεικτικά στοιχεία για να καταγγελθεί άμεσα η προδοτική συμφωνία των Πρεσπών και στη συνέχεια να ακυρωθεί. Αντίθετα, για μία ανθελληνική κυβέρνηση – όπως αυτή της Νέας Δημοκρατίας – δεν συμβαίνει απολύτως τίποτα, η προδοσία έχει συνέχεια και θα επικυρώσουν και το λεγόμενο τελευταίο μέρος της συμφωνίας με την ψήφιση των τριών νομοσχεδίων. Τα άργησαν, έκαναν τα πάντα για να καθυστερήσει η διαδικασία, αλλά δεν μπορούν να χρονοτριβούν  πλέον. Θα φέρουν προς ψήφιση τα νομοσχέδια σύντομα, θα τα επικυρώσουν και θα βάλουν και αυτοί επίσημα την υπογραφή τους στην διαχρονική προδοσία της Μακεδονίας μας από το πολιτικό σύστημα. Οι μάσκες έπεσαν και θα συνεχίσουν να πέφτουν.

Το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ είναι το μοναδικό κίνημα που καταγράφει όλες τις παραβιάσεις της συμφωνίας από την πλευρά των Σκοπιανών, συνεχίζει να θεωρεί προδοτική την στάση αυτή – και όχι λάθος όπως κάποιοι κομπογιαννίτες της πολιτικής – και αγωνίζεται εμπράκτως για να καταργηθεί και να διαδοθεί παντού η ελληνικότητα της Μακεδονίας μας. Ο Ηλίας Κασιδιάρης ήταν και είναι ο μοναδικός πολιτικός που έσκισε τη συμφωνία μέσα στη Βουλή. Συμβολικά. Μόλις του δοθεί η ευκαιρία θα το πράξει και επίσημα και θα στείλει τη συμφωνία εκεί που ανήκει. Στα σκουπίδια της ιστορίας.


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης