Προς ομογενείς: Στηρίζουμε ΕΛΛΗΝΕΣ με εγγραφή στη νέα πλατφόρμα και ψήφο από τον τόπο διαμονής

Έλληνες  22/11/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Οι Έλληνες ομογενείς είναι τα εξ αίματος αδέρφια μας, που εκπροσωπούν τον Ελληνισμό εκτός συνόρων. Εδώ και αιώνες έχουν μοχθήσει, έχουν δημιουργήσει και έχουν διαπρέψει σε όλους τους τομείς της Επιστήμης, του Πολιτισμού και της επιχειρηματικότητας σε όλες τις προηγμένες χώρες του πλανήτη.

Οι ΕΛΛΗΝΕΣ αναγνωρίζουν την προσφορά της ομογένειας στην προβολή της εθνικής μας ταυτότητας σε κάθε γωνιά της γης. Για τον λόγο αυτό μετέχουν στην ηγετική ομάδα του κόμματός μας διαπρεπείς Έλληνες που ζουν και δημιουργούν στο εξωτερικό, διδάσκουν σε μεγάλα ξένα πανεπιστήμια και ύψωναν ψηλά την σημαία της Ελλάδας στην Ευρώπη, στην Αμερική και στην Αυστραλία.

Η δύναμη που αναπτύσσεται στην ομογένεια και η απήχηση των θέσεών μας είναι τεράστια. Δεν πρέπει να πάει ούτε μία ψήφος χαμένη.

Το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ καλεί τους ομογενείς να μπουν στη νέα πλατφόρμα apodimoi.gov.gr και να υποβάλουν τις αιτήσεις τους προκειμένου να μπορέσουν να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα από τον τόπο διαμονής τους.

Δικαίωμα συμμετοχής και ψήφου με τον συγκεκριμένο τρόπο έχουν όσοι έχουν μείνει συνολικά δύο χρόνια στην Ελλάδα τα τελευταία 35 χρόνια και έχουν κάνει φορολογική δήλωση το τρέχον ή το προηγούμενο έτος.

Στηρίζουμε Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ

Στηρίζουμε ΕΛΛΑΔΑ

Η δύναμή μας είστε εσείς!

https://apodimoi.gov.gr/login?returnUrl=%2Fhome


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης