Προσφορά τροφίμων στην Ανατολική Αττική - Στηρίζουμε εμπράκτως την ελληνική οικογένεια!

Έλληνες  30/12/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ - Για τρίτη φορά Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά άδικα έγκλειστος σε φυλακές υψίστης ασφαλείας! 

Η δύναμη της ψυχής όμως είναι χιλιάδες φορές πιο δυνατή από τη σκληρότητα και την παγωνιά ενός κελιού. Πάντοτε ήταν στο μυαλό του η ελληνική πληττόμενη οικογένεια και κύριο μέλημά του στο οικονομικό πρόγραμμα του Εθνικού Κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ είναι η βελτίωσή της.

Επιθυμία του και αυτήν τη χρονιά είναι η στήριξή της με όποιον τρόπο μπορούμε. Τα στελέχη της ανατολικής Αττικής, κυρίες Αγγελική Ντρίκου Βαλαβάνη και Σοφία Κορρέ με την πολύτιμη στήριξη του στελέχους μας και προέδρου του σωματείου Δ΄ Λαϊκής Αγοράς Αθηνών Χρήστου Μουλά, διένειμαν τρόφιμα σε οικογένειες της ανατολικής Αττικής καθώς και στον Σύλλογο Τριτέκνων – Πολυτέκνων Αττικής ΑΓΙΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ.

Δέσμευση όλων μας ότι το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ και ο ιδρυτής του Ηλίας Κασιδιάρης, θα είναι δίπλα στους Έλληνες πολίτες και ο διαχωρισμός τριτέκνων - πολυτέκνων για εμάς δεν συνάδει με τα σχέδια και το  πρόγραμμά μας για το μέλλον.

Χρόνια Πολλά, Καλή Χρονιά, Υγεία και Ελευθερία σε όλο τον κόσμο από εμάς και από τον Ιδρυτή του κόμματος, Ηλία Κασιδιάρη! 


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης