Πώς η Ελλάδα χρηματοδοτεί την προπαγάνδα του ψευδοκράτους

Έλληνες  16/07/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Της Συγγραφέως ″Φλόγα του Ταινάρου″

«Οι βάρβαροι δεν θα ξανάρθουν απ’ τα σύνορα. Τους εκπαιδεύουν οι σοφοί με τηλεοράσεις και οι ορδές τους απ’ τα παιδικά δωμάτια θα ορμήσουν.» Είναι τα προφητικά λόγια του Καθηγητή του Πανεπιστημίου Αθηνών, Π. Α. Σινόπουλου, που ειπώθηκαν  το 1978. Ο Καθηγητής πιθανόν δεν φαντάστηκε ότι αυτές τις ορδές θα τις χρηματοδοτούσε ο Ελληνικός λαός. Στην προκειμένη μάλιστα περίπτωση αυτές οι ορδές δεν είναι μεταφορικές αλλά κυριολεκτικές, αφού μιλάμε για τις ορδές του Αττίλα στην Κύπρο. Τα αδρά αμειβόμενα από το Κράτος, δηλαδή από εμάς τους άγρια φορολογούμενους Έλληνες, ΜΜΕ δεν κάνουν μόνο τρομοκρατική προπαγάνδα, αλλά φροντίζουν για την ολική αποχαύνωση του Ελληνικού λαού με εκπομπές σκουπίδια. Δεν λείπουν βέβαια και οι εκπομπές που προωθούν αυτή τη σύγχρονη πομφόλυγα, που λέγεται: «Ελληνοτουρκική φιλία».

                Πρωταγωνιστής και σε αυτό, ο σταθμός – εργοδότης της συζύγου του Δημάρχου Αθηναίων. Η εκπομπή – ναυαρχίδα της υποκουλτούρας, το «Survivor», προωθούσε ακριβώς αυτή την ″φιλία″ των δύο λαών. Προφανώς οι υπεύθυνοι του καναλιού ήταν πολύ απασχολημένοι με το να γεμίσουν το πρόγραμμά τους με τουρκοσήριαλ, που δεν ″άκουσαν″ ότι ο Ατζούν Ιλιτζαλί, θα συμμετάσχει σε ποδοσφαιρικό παιχνίδι που θα γίνει στο Στάδιο «Ατατούρκ» στην κατεχόμενη Λευκωσία. Ποιός είναι αυτός ο Τούρκος; Μα βεβαίως ο τηλεοπτικός παραγωγός και επιχειρηματίας του Survivor, που έχει διεισδύσει, από την κερκόπορτα του ΣΚΑΙ, σε πολλά Ελληνικά σπίτια. Φυσικά δεν πρόκειται για ένα αθλητικό γεγονός, αλλά για άλλη μια φιέστα του σουλτάνου στα κατεχόμενα. Στον αγώνα αυτόν θα λάβουν μέρος διάφοροι διάσημοι από την Τουρκία, ενώ ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν θα έχει ρόλο προπονητή! Η συγκεκριμένη φιέστα διοργανώνεται για τον εορτασμό της 47ης επετείου της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο και έχει τον βαρύγδουπο τίτλο: «Διεθνές Φεστιβάλ Πολιτισμού και Αθλητισμού Βόρειας Κύπρου».

                Η κατοχή της Βόρειας Κύπρου είναι μόνο το σύγχρονο κερασάκι της ″φιλίας″ με τους Τούρκους. Οι, επί 400 και πλέον χρόνια, δυνάστες μας, ήρθαν από τις στέπες της Μογγολίας, μας πολέμησαν από τον 9ο αιώνα, αλληλοσπαραχτήκαμε σε χιλιάδες μικρές και μεγάλες μάχες, κατέκτησαν τα δικά μας εδάφη, μας υποδούλωσαν, μας έπαιρναν τα βλαστάρια μας και τα έκαναν ή γενίτσαρους ή χανουμάκια, μας κατέσφαξαν επανειλημμένα σαν αμάχους, (μόνο στην επανάσταση του '21 είχαμε 800.000 νεκρούς, όχι στα πεδία των μαχών βέβαια, όπου εκεί πάντα οι απώλειες των Τούρκων ήταν πολλαπλάσιες, αλλά από τις σφαγές των αμάχων), κατέκαυσαν, ισοπέδωσαν, λεηλάτησαν και εξαφάνισαν χιλιάδες χωριά και πόλεις, μας βεβήλωσαν τους ναούς και τα μνημεία μας, και κάποιοι ″προοδευτικοί″ θέλουν σήμερα να τους χτυπήσουμε φιλικά στην πλάτη και να τους πούμε: «Έλα μωρέ όλα νερό και αλάτι, ελάτε τώρα να μοιραστούμε και τον πλούτο του Αιγαίου».

                Δεν ξέρω αν σε κάποιους αρέσει να είναι τα γιουσουφάκια κάποιων κοιλαράδων πασάδων, αλλά εμείς προτιμούμε οι Έλληνες να υπερασπίζονται πάντα υπερήφανα την Πατρίδα μας εναντίον των εχθρών του Γένους και της Θρησκείας μας. Οι ΕΛΛΗΝΕΣ αγωνίζονται για το καλό του Έθνους, άσχετα από το κόστος που υφίστανται γι' αυτό. Όπως εδώ και μήνες ο ιδρυτής του κόμματός μας, Ηλίας Κασιδιάρης, πληρώνει το κόστος για τον ανιδιοτελή και ασυμβίβαστο αγώνα του για να μην περάσουν τα σχέδια των παγκοσμιοποιητών, με την άδικη στέρηση της ελευθερίας του. Ο Ηλίας και οι ″ΕΛΛΗΝΕΣ″ αγωνίζονται για να γίνουμε πάλι κυρίαρχοι στον τόπο μας, για να ξαναέρθει το χαμόγελο στα χείλη μας. Γι' αυτό και θα νικήσουμε.


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης