Σε καθεστώς απόλυτης φτώχειας οι Έλληνες - Μητέρα άφησε το παιδί της σε ορφανοτροφείο για να ζήσει!

Έλληνες  18/01/2022  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Σε καθεστώς απόλυτης φτώχειας και εξαθλίωσης οδηγούνται ολοένα και περισσότεροι Έλληνες, εν έτει 2022 υπό την διακυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη. Η συνεχιζόμενη οικονομική κρίση και οι εγκληματικές πολιτικές της κυβέρνησης έχουν οδηγήσει σε δραματική μείωση του βιοτικού επιπέδου των ελληνικών οικογενειών.

Χαρακτηριστική η περίπτωση Ελληνίδας μάνας στον Βόλο, που αναγκάστηκε να παραδώσει το παιδί της στο ορφανοτροφείο, καθώς δεν μπορούσε πλέον να της εξασφαλίσει ούτε τα προς το ζην.

Αυτά συμβαίνουν στην Ελλάδα του 2022, στην Ελλάδα του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Νέας Δημοκρατίας. Μια κυβέρνηση η οποία πιέζει ακόμα περισσότερο τα ελληνικά νοικοκυριά, με τις τιμές στα είδη πρώτης ανάγκης και στην ενέργεια συνεχώς να αυξάνονται. Οι Έλληνες στενάζουν κάτω από τον οικονομικό αντίκτυπο της υγειονομικής κρίσης, και η ανεκδιήγητη κυβέρνηση έχει το θράσος να ομιλεί για ανάπτυξη της οικονομίας. Ποιος είναι αυτός ο πολιτικός που θα έχει το σθένος να κοιτάξει στα μάτια την κόρη της μητέρας από τον Βόλο και να της εξηγήσει ότι αυτήν την στιγμή ζει την.... ανάπτυξη της οικονομίας; Ποιος είναι αυτός που θα έχει την ελάχιστη ευθιξία να την κοιτάξει στα μάτια και να της εξηγήσει για ποιον λόγο αναγκάστηκε να ζει σε ορφανοτροφείο χωρίς να είναι ορφανή;; Ρητορικά τα ερωτήματα που δεν έχουν απάντηση δυστυχώς, καθώς οι κυβερνώντες δεν έχουν καν αιδώ, πολλώ δε μάλλον ευθιξία.

Μπορούμε όλοι μας να μαντέψουμε τι θα γινόταν στην περίπτωση που η μητέρα είχε καταγωγή όχι από τον Βόλο αλλά από κάποια χώρα της Ασίας, και την κόρη της την έλεγαν... Αμάλ (τυχαίο το παράδειγμα)... Θα είχε κινητοποιηθεί αμέσως ο κρατικός μηχανισμός, οι... αλληλέγγυες ΜΚΟ και οι παρατρεχάμενοί τους και το πρόβλημα θα είχε ήδη λυθεί. Το γεγονός αυτό καταδεικνύει με τον πλέον κρυστάλλινο τρόπο, ότι ο μόνος ρατσισμός που υφίσταται αυτήν τη στιγμή στην πατρίδα μας, είναι αυτός κατά των Ελλήνων.

Το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ είναι στο πλευρό της Ελληνίδας μάνας και θα προστατέψει την μητρότητα με κάθε διαθέσιμο μέσο, ούτως ώστε τα νέα ελληνόπουλα που θα γεννηθούν να μην νοιώθουν ξένα μέσα στην ίδια τους την χώρα. Να κληρονομήσουν μια ελεύθερη και ισχυρή Ελλάδα.

Στο πλαίσιο αυτό έχει καταρτίσει ένα πλήρες κυβερνητικό πρόγραμμα για την αντιμετώπιση του δημογραφικού προβλήματος και την προστασία της μητρότητας!


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης