Σκύβει το κεφάλι ο Μητσοτάκης και συναντάει τον Ελπιδοφόρο παρά την παρουσία του στη φιέστα Ερντογάν

Έλληνες  22/09/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Την Παρασκευή θα πραγματοποιηθεί, σύμφωνα με όσα μεταδίδονται στο διαδίκτυο, η συνάντηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής Ελπιδοφόρο στη Νέα Υόρκη. Έτσι λοιπόν εκ νέου επέλεξε «να σκύψει» το κεφάλι ο Μητσοτάκης και συναντάει τον Ελπιδοφόρο παρά την αρχική ακύρωση που επίσης κυβερνητικές πηγές διέρρεαν από το πρωί!

Ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής, Ελπιδοφόρος, ήταν παρών στα εγκαίνια του ουρανοξύστη των 36 ορόφων, το επονομαζόμενο «Τουρκικό Κέντρο», που βρίσκεται στην καρδιά της Νέας Υόρκης, απέναντι από το κτίριο του ΟΗΕ και θα στεγάσει το τουρκικό προξενείο, τη μόνιμη αντιπροσωπεία της Τουρκίας στον ΟΗΕ, ενώ εκεί θα έχει «γραφείο» και το ψευδοκράτος!

Δηλαδή παρέστη σε μια τουρκικών συμφερόντων φιέστα και φωτογραφήθηκε «δίπλα» στον κατοχικό ηγέτη, Ερσίν Τατάρ και τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν την στιγμή μάλιστα που η Τουρκία έχει θέσει υπό καθεστώς «πολιορκίας» την Κρήτη! Για την παρουσία του στα εγκαίνια έκανε και σχετικό Tweet ο Ελπιδοφόρος συγχαίροντας τον Τούρκο πρόεδρο σημειώνοντας πως παρών ήταν και ο Αντόνιο Γκουτέρες.

Θα περιμέναμε διαφορετική στάση λόγω της κατάστασης, αλλά από που χάθηκαν φιλότιμο και φιλοπατρία για να τα βρουν ο Μητσοτάκης και η παρέα του στο Μαξίμου!


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης