Σοκ από τις δηλώσεις του Υφυπουργού Παιδείας Άγγελου Συρίγου: "Δεν είστε Μακεδόνες. Οι… άλλοι (δηλ. οι Σκοπιανοί) είναι!"

Έλληνες  13/07/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Γράφει η Μαρία Μπίλλη

Αποτροπιασμό και σοκ στο Πανελλήνιο προκαλούν οι δηλώσεις του Υφυπουργού Παιδείας , Πανεπιστημιακού κ. Άγγελου Συρίγου ο οποίος σε εκδήλωση Μνήμης για τον Ήρωα  του Μακεδονικού Αγώνα Καπετάν Τέλλο Άγρα στις 4 Ιουλίου στους Γαργαλιάνους, τόπο καταγωγής του Μακεδονομάχου Σαράντου Αγαπηνού όπως ήταν το πραγματικό του όνομα , δήλωσε στο έκπληκτο ακροατήριο  ότι οι πραγματικοί Μακεδόνες ΔΕΝ είναι Μακεδόνες αλλά Βορειοπεριοχίτες."Είστε  Βορειοπεριοχίτες. Δεν είστε Μακεδόνες. Οι άλλοι είναι Μακεδόνες".  Αποκαλύπτεται έτσι όχι μόνο η επικύρωση της κατάπτυστης  Συμφωνίας των Πρεσπών μέσα και έξω από την Βουλή , αλλά και ο εμπαιγμός και η Προδοσία που ξεκίνησε από την Αριστερά του ΣΥΡΙΖΑ και στην συνέχεια εδραιώθηκε από την νεοφιλελεύθερη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ο Ελληνικός Λαός πίστεψε προεκλογικά την πλάνη  της Νέας Δημοκρατίας ότι θα ακύρωνε την καταγέλαστη  συμφωνία  και έφερε στην εξουσία το κόμμα το οποίο όχι μόνο υποβίβασε την Ελλάδα σε θέση προτεκτοράτου  αλλά με την επικίνδυνη  εργαλειοποίηση της υγειονομικής κρίσης  υποθηκεύει το μέλλον των Ελλήνων.

Στην  σοκαριστική  ομιλία του ωστόσο ο Υφυπουργός Παιδείας  κ. Άγγελος Συρίγος , αθέλητα ή από πρόθεση , φανερώνει  μέρος των μυστικών  στο ευρύ κοινό  όρων που διέπουν το έκτρωμα των Πρεσπών..  "Βορειοπεριοχίτες , κάτοικοι της Βόρειας περιοχής του Πρώτου Μέρους.." Η συγκεκριμένη φρασεολογία-ορολογία του Υφυπουργού  δεν είναι οικεία στον Ελληνικό Λαό  ούτε μπορεί να χαρακτηρισθεί ως προσωπικός βερμπαλισμός αλλά  αποτελεί όπως διαφαίνεται όρο -πρόβλεψη της επαίσχυντης Συμφωνίας.

Συμφωνία η οποία εκβιαστικά και με κοινοβουλευτική εκτροπή "πέρασε " από την Βουλή των Ελλήνων.

Στο τέλος της ομιλίας του ο κ.Συρίγος απειλεί εμμέσως πλην σαφώς τον Ελληνικό Λαό αποτρέποντας κάθε μελλοντική κίνηση  ακύρωσης της, επικαλούμενος μάλιστα αποσπάσματα του ίδιου του  Ευαγγελίου προσφέροντας έτσι ερείσματα στην Σκοπιανή πλευρά.

Ο Ελληνικός Λαός όμως είναι ήδη ενήμερος και αναμένει...

Η είσοδος στη Βουλή του Κινήματος ΕΛΛΗΝΕΣ θα ακυρώσει με όλα τα νόμιμα μέσα την προδοτική συμφωνία που παρέδωσε γλώσσα , ονομασία ,εθνότητα και ταυτότητα στους Σκοπιανούς, μέσα νομικά στα οποία αναφέρθηκε διεξοδικά ο Ιδρυτής των ΕΛΛΗΝΩΝ  Ηλίας Κασιδιάρης όπως Ενεργοποίηση των Συμβάσεων της Βιέννης, μη αναγνώριση όρων που περιλαμβάνουν τις επίμαχες , ψευδεπίγραφες ορολογίες του κρατικού  μορφώματος των Σκοπίων , αναστολή όλων των επιμέρους διακρατικών συμφωνιών σε θέματα Άμυνας , Εμπορίου και Υποδομών με αυτό , μέριμνα για τους χιλιάδες Έλληνες εγκλωβισμένους στην επικράτειά του που υποβάλλονται σε διωγμούς προκειμένου να  εκριζωθεί η Ελληνική τους συνείδηση και καταγγελία στους Διεθνείς Οργανισμούς για τον  συλλογικό σφετερισμό της Ελληνικότητας της Μακεδονίας μας από τους Σλαβοσκοπιανούς.

Δείτε το βίντεο με τις απαράδεκτες δηλώσεις:


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης