Σοφία Ναρλίδου στην «Πέλλα News»: «Οι ΕΛΛΗΝΕΣ στηρίζουν τις πολύτεκνες οικογένειες»

Έλληνες  08/08/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Συνέντευξη έδωσε στην εφημερίδα «Πέλλα News» το στέλεχος των ΕΛΛΗΝΩΝ και υποψήφια Βουλευτής, Σοφία Ναρλίδου. Μεταξύ άλλων η κ. Ναρλίδου αναφέρθηκε ως μητέρα αλλά και ως εργαζόμενη για τη συμμετοχή της  - και του κόμματος - στις κινητοποιήσεις ενάντια στον υποχρεωτικό εμβολιασμό, στο τελικό χτύπημα που δέχεται ο τουρισμός και η εστίαση, αλλά και σε άλλα μείζονα προβλήματα της χώρας, όπως το μεταναστευτικό και το δημογραφικό.

Ως αθλήτρια τόνισε την ευαισθητοποίησή της για την εγκατάλειψη των Ελλήνων αθλητών από το κράτος, με αφορμή την καταγγελία του Ιακωβίδη. Ως παιδί τρίτεκνης οικογένειας αναφέρθηκε αναλυτικά στην στήριξη των τρίτεκνων και πολύτεκνων οικογενειών από τους ΕΛΛΗΝΕΣ!

Έκανε ειδική μνεία στην τακτική της κυβέρνησης που φτωχοποιεί τους Έλληνες και που, με αφορμή την πανδημία, έχει κάνει μεγάλο μέρος του πληθυσμού να χρωστάει.

Καταδίκασε τον διαχωρισμό των πολιτών σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους από την κυβέρνηση και υπογράμμισε τους λόγους της συμμετοχής της στο κόμμα και στο πλευρό του Ηλία Κασιδιάρη.

Η συνέντευξη αυτή αποτελεί ακόμη μία απόδειξη ότι στον επαρχιακό Τύπο υπάρχουν τιμητικές εξαιρέσεις που τηρούν τις αρχές δεοντολογίας του δημοσιογραφικού κλάδου, σε αντίθεση με τα πανελλαδικά κανάλια και τις αθηναϊκές εφημερίδες – πλην ελαχίστων εξαιρέσεων – που χειραγωγούνται από την κυβέρνηση με εκατομμύρια ευρώ. 


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης