«Στραγγαλίσατε» αργά και βασανιστικά την εστίαση. Ντροπή σας!

Έλληνες  18/11/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Γράφει η  Σοφία Ναρλίδου,

Υποψήφια Βουλευτής Νομού Πελλάς

Δυο μέτρα και δυο σταθμά αποδείχτηκε ότι είναι μόνος στόχος της  κυβέρνησης και όχι η προστασία της υγείας των πολιτών της χώρας. Η εστίαση είναι τεράστιο παράδειγμα ότι το πράγμα πήγαινε εκεί. Από έναν θίασο στην κυριολεξία, που οδηγεί πλέον τους επαγγελματίες αλλά και τη χώρα στον όλεθρο. Αργά και μεθοδικά, με πονηρό τρόπο όπως από την αρχή, πέτυχαν να διαχωρίσουν τους πολίτες και παράλληλα τους επαγγελματίες.

Αφού υπάρχουν συμπολίτες μας που κάνουν συνεχόμενα rapid test, να κυκλοφορούν ελεύθερα τόσο στην εστίαση, όσο και στο λιανεμπόριο. Φυσικά και δεν έγινε κάτι τέτοιο, μιας και στόχος δεν είναι η υγεία και η προστασία τους, αλλά ο συνεχής ψυχολογικός  εκβιασμός, που κατά τα άλλα διατηρεί το δικαίωμα του καθένα στον μη υποχρεωτικό εμβολιασμό. Ποιον νομίζουν ότι κοροϊδεύουν;

Αντί αυτών των μέτρων και αντί να στοχοποιείται για μία ακόμη φορά ο κλάδος της εστίασης, που δίκαια προχθές κινητοποιήθηκε και θα έπρεπε να προχωρήσει σε ακόμη πιο σκληρό αγώνα, θα έπρεπε να στηριχθούν εκ νέου οι επαγγελματίες της, με πρώτο απ’ όλα τα μελήματα, να μην επιστρέψουν την «επιστρεπτέα προκαταβολή».

Γνωρίζει κανείς από την κυβέρνηση αλλά και από την αντιπολίτευση (γιατί κι αυτή σιωπά περιέργως), τι σημαίνει «μεροκάματο» και πως βγαίνει αυτό; Γνωρίζουν τι σημαίνει από την αρχή που ανοίγει το κατάστημα να αρχίζουν να μετρούν τα έξοδα;  Που να το γνωρίζουν, έχουν ιδρώσει φανέλα καμιά φορά; Τζάκια έτοιμων πολιτικών κονσερβών, οι οποίοι βρίσκονται στις ηγεσίες των υπουργείων, χωρίς να νιώθουν τίποτα. Πως περιμένουν να διεκπεραιωθούν αιτήματα από τέτοιες «προσωπικότητες»; Πώς να μη σκεφτούμε πλέον, ότι βρίσκονται εκεί που τοποθετήθηκαν για να κάνουν μία δουλειά, και αυτή σίγουρα όχι προς συμφέρον του κόσμου;

Το μόνο που θέλουν είναι να ελέγχουν τον ελεύθερο επαγγελματία, αλλά και τις κεντρικές ηγεσίες τους, οι οποίες έχουν την ταμπέλα «συνδικαλιστικές». Τέτοιον συνδικαλισμό κάνουν και οι κότες, που δίνουν άφθονα αυγά στους ιδιοκτήτες τους. Με τέτοιον συνδικαλισμό δεν πρόκειται να δουν φως επαγγελματίες κανενός κλάδου και όχι μόνο της εστίασης, η οποία «προδόθηκε», όπως οι πράκτορες ΟΠΑΠ εν  μία νυκτί από τους συνδικαλιστές της Αθήνας.

Οι ΕΛΛΗΝΕΣ στηρίζουν την εστίαση, ενώ έχουν προτάσεις και λύσεις, για να λειτουργήσει κανονικά, δίνοντας στον επαγγελματία του κλάδου τη δυνατότητα να αναπτυχθεί και να μη βλέπει το λουκέτο συνεχώς μπροστά του.

Αυτό είναι υπεράσπιση του πολίτη, όχι ο «τάφος» που για μία ακόμη φορά βάζει την ανάλγητη, αντιλαϊκή, αντιπαθή πλέον κυβέρνηση, που το μόνο το οποίο καταφέρνει καθημερινά είναι να «σκοτώνει» τον πολίτη φορτώνοντας τον άγχος και ψυχολογικά προβλήματα. Αίσχος!

Υ.Γ. Η φωτογραφία είναι από την κινητοποίηση στην Έδεσσα!


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης