Συνάντηση με τον Χαράλαμπο Κοροξενό, Πρόεδρο των εργαζομένων του ΑΧΕΠΑ – Στηρίζουμε εμπράκτως τους υγειονομικούς σε αναστολή

Έλληνες  04/12/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ο Χαράλαμπος Κοροξενός, Πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων ΑΧΕΠΑ, είχε συνάντηση με τους εκπροσώπους του Εθνικού Κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ.

Η ενημέρωση αφορούσε κυρίως τον συνεχή εμπαιγμό που υφίστανται οι 115 οικογένειες των υγειονομικών που είναι σε αναστολή από το νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ καθώς και την απαράδεκτη συμπεριφορά της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και της αντιπολίτευσης.

Ο  κύριος Χαράλαμπος Κοροξενός στη συνομιλία που είχε με τα στελέχη του κόμματός μας στα γραφεία στη Θεσσαλονίκη, μας εξέθεσε τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν 87 τουλάχιστον οικογένειες υγειονομικών σε αναστολή που δεν έχουν τη δυνατότητα να καλύψουν τα ενοίκιά τους καθώς και τις πληρωμές στις υποχρεώσεις που υπάρχουν. Αυτές καλύπτονται μεταξύ των συναδέλφων!

Επίσης, μας ενημέρωσε και για 37 ακόμα οικογένειες που δεν έχουν αυτήν τη στιγμή την δυνατότητα να έχουν τα προς το ζην στην καθημερινότητά  τους. Μας εξήγησε ότι η κατάσταση είναι αφόρητη στα νοσοκομεία και ότι τα προβλήματα τα οποία συσσωρεύονται στα νοσοκομεία μέρα με την ημέρα θα είναι περισσότερα.

Εξέφρασε την ανάγκη  για βοήθεια με κάθε τρόπο.

Μας εξήγησε τέλος, πως οι συνάδελφοί του και αυτός ζούνε μοιράζοντας λαχνούς και χωρίς το κράτος να τους έχει πει απολύτως τίποτα για το εάν επανέλθουν ή όχι στην εργασία τους.  

Πρόκειται για ένα καθαρά τιμωρητικό μέτρο, για το οποίο τον μόνο λόγο που βλέπει ο κύριος Κοροξενός ότι επιβλήθηκε είναι διότι αντέδρασαν στην υποχρεωτικότητα του εμβολίου.

Για ακόμη μία φορά λοιπόν η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας φροντίζει να τιμωρεί αυτούς τους οποίους εξυμνούσε. Το συντονιστικό της Βορείου Ελλάδος ύστερα από αυτή τη συζήτηση δεσμεύτηκε απέναντι στον κύριο Κοροξενό ότι θα είναι παρών σε κάθε μία από τις εκδηλώσεις που οργανώνει η ΠΟΕΥ και ταυτόχρονα θα  είναι κοντά σε κάθε προσπάθεια στήριξης των νοικοκυριών που πλήττονται και με την προσφορά τροφίμων και χρημάτων, μέσω λαχειοφόρου αγοράς και μέσω νομικών προτάσεων για την  στήριξή τους. Ο κύριος Κοροξενός εξέφρασε την απόλυτη συμπαράσταση και την απόλυτη στήριξη και στον δικό μας αγώνα που είναι κοινός.


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης