Σχολεία και διαμαρτυρίες

Έλληνες  03/10/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Σχολιάζοντας το θέμα που προκύπτει τις τελευταίες μέρες στα σχολεία της Θεσσαλονίκης, θα αναφέρουμε πως καταδικάζουμε ξεκάθαρα την οποιαδήποτε μορφή χρήσης βίας, ΑΛΛΑ θα απαιτήσουμε από κάθε νοήμονα άνθρωπο να αναζητήσει τα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ αίτια αυτής της κατάστασης.

Αρχικά να αναφέρουμε πως τα κατάπτυστα ΜΜΕ αναφέρονται από την πρώτη στιγμή σε "κρανοφόρους" μαθητές και "οπλισμένους με λοστούς και μαδέρια', ενώ φαίνεται ΞΕΚΑΘΑΡΑ στο βίντεο της πρώτης μέρας των επεισοδίων, ότι αυτοί που κατέφθασαν με ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΕΣ διαθέσεις στο σχολείο ήταν ΜΟΝΟ οι «φοιτητές» όπως αποκαλούνται.

Παράλληλα αναφέρουν ως "ακροδεξιά στοιχεία" τους μαθητές και ακούμε να αποκαλούνται ως "φασίστες" γενικότερα και ΔΥΣΤΥΧΩΣ είναι ακραία θλιβερό το γεγονός ότι έχουν παρερμηνεύσει τον όρο του Εθνικισμού – Πατριωτισμού και αποκαλούν κάθε Πατριώτη που αγαπάει την Ελλάδα ως "φασίστα", με απώτερο σκοπό να εξαλείψουν το κύμα της αναγέννησης του εθνικού φρονήματος των Ελλήνων καθώς είναι αυτό που φοβούνται όλοι αυτοί που ξεπουλάνε την Πατρίδα μας και τις συνειδήσεις τους!

Φοβούνται πως οι Έλληνες ενωμένοι είμαστε ανίκητοι και δεν θα γονατίσουμε στο ζυγό που μας δημιουργούν τόσο καιρό με την είσοδο λαθρομεταναστών στη χώρα, με τα μνημόνια, με το ξεπούλημα της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, με τον κορωνοϊο και τα lockdown και όλα τα υπόλοιπα.

Δεν μπορεί να υποκύπτουμε στα όσα - με ευφάνταστο τρόπο - μας ταΐζουν τα ΜΜΕ με απώτερο σκοπό να δημιουργήσουν ένα κλίμα αρνητικό προς την αντίδραση των μαθητών και την υπεράσπιση της Πατρίδας μας.

Αριστερές οργανώσεις μοίραζαν φυλλάδια πολιτικού περιεχομένου έξω από ένα σχολείο και κανείς δεν βρέθηκε να κάνει κάτι και όταν οι μαθητές ζήτησαν να απομακρυνθούν καθώς δεν θέλουν να λάβουν τα φυλλάδια, προκάλεσαν τους μαθητές με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μία μικροένταση, την οποία διόγκωσαν και επανήλθαν ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ με κράνη και μαδέρια για να φοβίσουν τους μαθητές εντός του σχολείου τους, εντός του δεύτερου σπιτιού τους και όταν αντέδρασαν, καθώς αισθάνθηκαν να απειλούνται ΞΕΚΑΘΑΡΑ από τους τραμπούκους που έφτασαν οπλισμένοι στο σχολείο τους, και προσπάθησαν να υπερασπιστούν τον εαυτό τους και το δεύτερό τους σπίτι, τότε βρέθηκαν τα κληθέντα από τους αριστερούς Μέσα να αλλάξουν την εικόνα και να την πασάρουν όπως θέλουν.

Ξεκάθαρο όλο αυτό όταν είδαμε ξανά ακόμη πιο πολυπληθή συγκέντρωση την επόμενη μέρα καθώς συνέχισαν να έρχονται περιμετρικά και να προκαλούν τους μαθητές μέλη συνδικαλιστικών φορέων ΑΠΟΛΥΤΑ άσχετων με το χώρο του σχολείου και της περιοχής.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ λοιπόν στους οργανωμένους φορείς που δημιούργησαν μαζί με τα ΜΜΕ μια ομάδα παιδιών, την οποία χτυπάνε και της καταστρέφουν το μέλλον, μιας και το μόνο που έκαναν όλα αυτά τα παιδιά ήταν να πηγαίνουν στο σχολείο χτίζοντας το μέλλον τους. ΝΤΡΟΠΗ και ΑΙΣΧΟΣ που ζητάνε να αποβληθούν δια παντός αυτά τα παιδιά αντί να οδηγήσουν τους ηθικούς αυτουργούς στη δικαιοσύνη.

Κλείνουμε ευχόμενοι να μην δημιουργηθούν περαιτέρω προβλήματα στα σχολεία της Θεσσαλονίκης αλλά και όλης της Ελλάδας και να μην οδηγήσουν μαθητές μακριά από τα όνειρά τους για τα μικροπολιτικά τους συμφέροντα!

Χρήστος Θανάσαινας


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης