Τι άλλο θέλουν για να πειστούν οι προδότες; Εταιρία από τα Σκόπια παραβίασε την... συμφωνία των Πρεσπών

Έλληνες  16/04/2022  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Μετά το σόου Τσίπρα στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, όπου ένα πλήθος χειροκροτούσε με θέρμη τον Ζάεφ και την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών, ένα ακόμα περιστατικό έρχεται να μας θυμίσει ότι για μας τίποτα δεν έχει τελειώσει. Ποτέ δεν θα ξεχάσουμε την ιστορία μας και τις θυσίες των προγόνων μας, κάνοντας έτσι ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό για την κατάργησή της.

Τα Σκόπια έχουν επανειλημμένως παραβιάσει την επαίσχυντη αυτή συμφωνία, δίνοντας έτσι τα κατάλληλα νομικά -αλλά και ηθικά- επιχειρήματα στην χώρα μας, για την καταγγελία της. Μετά την αναγραφή του ονόματος "Μακεδονία" (σκέτο) σε έκθεση οινοποιίας πέρυσι, την επίσημη κρατική καμπάνια των σκοπιανών "visit macedonia" αλλά και την αναγραφή MKD από την ίδια την UEFA σε πρόσφατο ποδοσφαιρικό αγώνα, έρχεται ένα ακόμα περιστατικό να επιβεβαιώσει τα γραφόμενά μας.

Αυτήν την φορά, στην Γερμανική έκθεση ανταλλακτικών και γενικών ειδών αυτοκινήτου, την περίφημη Automechanika που λαμβάνει χώρα κάθε δύο έτη στην Φρανκφούρτη, μια εταιρία από τα Σκόπια, η RUEN-INOX AUTOMOBILE παραβιάζει την υπάρχουσα συμφωνία για την ονομασία, με το κείμενο το οποίο παρουσιάζει και την συμμετοχή της.

Ruen Inox Automobile is situated in the Kochani Valley, in eastern part of Macedonia. Our company is specialized in producing friction clutches for light commercial vehicles, trucks, buses and tractors.

Ολόκληρο το κείμενο στον παρακάτω σύνδεσμο:
https://automechanika.messefrankfurt.com/frankfurt/en/ausstellersuche.detail.html/ruen-inox-automobile.html

To Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ με την είσοδό του στην επόμενη βουλή θα οργανώσει ειδική νομική επιτροπή για το συγκεκριμένο θέμα και θα καταθέσει άμεσα σχέδιο νόμου για την οριστική της κατάργηση. Η Μακεδονία είναι ΜΙΑ και είναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ.


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης