Το απάνθρωπο πρόσωπο της Νέας Δημοκρατίας

Έλληνες  16/11/2022  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Το τελευταίο χρονικό διάστημα μια σειρά από γεγονότα έχουν αποκαλύψει το πραγματικό πρόσωπο της Νέας Δημοκρατίας. Του κόμματος που λίγο πριν τις εκλογές πάντα οι πολιτευτές του μιλάνε για την οικογένεια, την θρησκεία, την πατρίδα. Και μετά τις εκλογές βεβαίως ξεχνάνε κάθε εθνική αξία για να την ξαναθυμηθούν 4 χρόνια μετά στην προεκλογική περίοδο πάλι.                    

Μέσα σε λίγες μέρες είδαμε όλοι μας το αληθινό πρόσωπο αυτού του κόμματος. Τού κόμματος στο οποίο πρωτοκλασάτα στελέχη του όπως ο Περιφερειάρχης Πατούλης αποκαλούσαν τον κατηγορούμενο για παιδεραστία και βιασμό ενός 12χρόνου κοριτσιού, Μίχο, “καλό νεοδημοκράτη”. Του κόμματος στο οποίο βουλευτές όπως ο Ανδρέας Πάτσης αγοράζουν κόκκινα δάνεια φτωχών Ελλήνων πολιτών οδηγώντας τους στην εξαθλίωση και την οικονομική καταστροφή. Του κόμματος του οποίου κατά την διάρκεια της διακυβέρνησής του αποκαλύπτονται παρακολουθήσεις ανθρώπων του δημόσιου βίου και όμως δεν υπάρχει ούτε μισή παραίτηση κυβερνητικού στελέχους.                                                                                                                                                  

Δεν είναι μόνο όμως τα ζητήματα αξιών και ήθους που έχουν δείξει το απάνθρωπο πρόσωπο της Νέας Δημοκρατίας. Είναι και τα ζητήματα οικονομίας που έχει δείξει πλήρη αδιαφορία. Αντί να υπάρξει μείωση ΦΠΑ ο Μητσοτάκης και ο Γεωργιάδης δημιούργησαν το καλάθι της νοικοκυριού που κανονικά θα έπρεπε να ονομάζετε το καλάθι της διαφθοράς και της εξαπάτησης. Πάλι καλά που δεν αρχίζουν να μοιράζουν δελτίο τροφίμων όπως στις κομμουνιστικές χώρες του προηγούμενου αιώνα. Η δήλωση του βουλευτή Κυρανάκη ότι τα μακαρόνια τα καταναλώνουν οι πλούσιοι και γι’ αυτό δεν πρέπει να μειωθεί ο ΦΠΑ είναι χαρακτηριστική  της παντελούς έλλειψης επικοινωνίας με το  περιβάλλον.

Αυτή είναι η ΝΔ. Το κόμμα που από το 1974 κυνηγάει κάθε τι πατριωτικό και εθνικό. Το κόμμα που νομιμοποίησε το ΚΚΕ. Το κόμμα που έκλεισε τον Ηλία Κασιδιάρη στην φυλακή. Το κόμμα που οφείλουμε να πολεμήσουμε και να διαλύσουμε. Έτσι ώστε επιτέλους να αναδειχθεί μια πραγματική φωνή που θα αγωνιστεί για πατρίδα και κοινωνική δικαιοσύνη. Και αυτή η φωνή είναι το ΕΘΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΗΝΕΣ!!                                                                                                                

ΑΡΗΣ ΣΑΠΟΥΝΑΣ


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης