Το Καρτοτηλέφωνο της Νίκης

Έλληνες  19/04/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Της Συγγραφέως ″Φλόγα του Ταινάρου″

Υπομέναμε σχεδόν δύο ημέρες μια φοβερή καταιγίδα διθυραμβικών σχολίων απ’ όλα τα αργυρώνητα ΜΜΕ για τη δήθεν σθεναρή στάση του κ. Δένδια στην Άγκυρα. Ευελπιστούν να έχουμε μνήμη χρυσόψαρου και να μην θυμόμαστε ότι πριν λίγους μήνες ήταν η ίδια κυβέρνηση και ο ίδιος ΥΠ.ΕΞ. που έβγαζαν κάποιες αόριστες και κυρίως ανώδυνες ανακοινώσεις (χάδια στον σουλτάνο) όταν το Piri Reis αλώνιζε στο Ελληνικό Αιγαίο μας. Προφανώς οι έμμισθοι γκεμπελίσκοι μας έδειχναν το δέντρο και μας έκρυβαν το δάσος. Και το δάσος είναι οι τόσες υποχωρήσεις, ο ραγιαδισμός και η δουλικότητα που επιδεικνύουν διαχρονικά οι εντολοδόχες ελλαδικές ανθελληνικές κυβερνήσεις.

Προσπάθησαν απεγνωσμένα να βάλουν έναν ″φερετζέ″, και από πίσω του να κρύψουν όλη αυτή την ″ασχήμια″ και δυστυχία που συσσώρευσαν στη ζωή μας. Έντεχνα με βαρύγδουπες εκφράσεις μας απέκρυψαν την ουσία των συνομιλιών. Και η ουσία είναι ότι συζητάνε το μοίρασμα του Αιγαίου με τους βάρβαρους γείτονές μας. Διαγράφουν την ιστορία χιλιετιών. Αγνοούν το Θρυλικό «Αβέρωφ» που μας παρέδωσε το Αιγαίο μια Ελληνική λίμνη. Προσβάλουν την μνήμη τόσων ηρώων που δολοφονήθηκαν, τα τελευταία χρόνια, από τους Τούρκους, εν καιρώ ειρήνης, υπερασπιζόμενοι αυτή την Ελληνική θάλασσα και τον καταγάλανο ουρανό της. Εμείς κ. Δένδια δεν θα επιτρέψουμε τη θυσία τόσων νέων παλικαριών να πάει χαμένη. Ας θυμηθούμε, σαν να ανάβουμε ένα κεράκι στη μνήμη τους, μερικούς από αυτούς τους ήρωες, με τυχαία σειρά: Κώστας Ηλιάκης, Γεώργιος Μπαλταδώρος, Νίκος Σιαλμάς, Χριστόδουλος Καραθανάσης, Παναγιώτης Βλαχάκος, Έκτορας Γιαλοψός, Αθανάσιος Μπατσάρας, Ιωάννης Κομματάς, Αθανάσιος Σιούτας, Γεώργιος Αντωνόπουλος και Γεώργιος Λυκούδης.

Περιμέναμε σχεδόν δύο ημέρες για να ακούσουμε την φωνή της ελπίδας. Την φωνή του ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ. Δεν της υπαγόρευε μία πολυπληθής κουστωδία συμβούλων, τι θα πει. Της τα ψιθύριζε η καρδιά. Δεν μίλαγε σε πάμπολλα μικρόφωνα, μίλαγε όμως στην ψυχή μας. Δεν είχε ηλεκτρονικά και άλλα βοηθήματα, αλλά είχε μοναδική μεγάλη βοήθεια τις γνώσεις και τον ακέραιο χαρακτήρα, αυτού που την εξέφερε. Απ’ αυτήν την Ελεύθερη φωνή, μέσα από το καρτοτηλέφωνο των φυλακών, ακούστηκαν μόνο αλήθειες. Ακούστηκαν αλήθειες που ″ξεχάστηκαν″ από τον κ. Δένδια. Για τον χειμαζόμενο Ελληνισμό της Πόλης, για την ΑγιαΣοφιά μας, για το τζαμί που μας ″φύτεψαν″ στην Αθήνα, για τα χωρικά μας ύδατα, για την ΑΟΖ, για… για…

Είμαι σίγουρη ότι αυτή η φωνή, σύντομα θα ακούγεται και πάλι στεντόρεια μέσα στη Βουλή. Είμαι σίγουρη ότι η δικαιοσύνη τελικά θα λάμψει και ο Ηλίας μας θα είναι πάλι ελεύθερος. Είμαι σίγουρη ότι για δεύτερη φορά μέσα σε λίγα χρόνια το καρτοτηλέφωνο θα νικήσει και την 5G τεχνολογία. Οι «Έλληνες για την Πατρίδα» με επικεφαλής τον Ηλία Κασιδιάρη θα νικήσουν. Και θα είναι μια νίκη όλων των Ελλήνων. Θα ανακαλύψουμε πάλι τα χαμένα ιδανικά και τις αξίες μας. Θα ανυψώσουμε το καταρρακωμένο φρόνημα. Θα κτίσουμε ένα όμορφο μέλλον για τα παιδιά μας. Οι «Έλληνες για την Πατρίδα» θα κάνουμε την Ελλάδα μας και πάλι υπερήφανη.


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης