Το Συνέδριο τελείωσε, το χρέος των ΕΛΛΗΝΩΝ αρχίζει!

Έλληνες  26/05/2022  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Γράφει η Ιωάννα Καραδήμα,

υποψήφια Ανατολικής Αττικής

Το συνέδριο του Εθνικού Κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ έλαβε χώρα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και είχε μεγάλη επιτυχία. Τόσο όσο ως προς την προσέλευση, την συμμετοχή, τον ενθουσιασμό που είχε αλλά και ως προς την ουσία του. Επιβεβαιώθηκαν και η πατριωτική πολιτική κατεύθυνση του κόμματος και ο Εθνικιστικός του ιδεολογικός χαρακτήρας αλλά και εξελέγησαν τα όργανα που θα πλαισιώσουν και θα μετουσιώσουν σε αγώνα τα παραπάνω.

Όμως το συνέδριο αυτό είχε και μια ακόμα, μεγαλύτερη, επιτυχία. Απέδειξε ότι οι ΕΛΛΗΝΕΣ είναι η παράταξη που εκπροσωπεί την πραγματική Ελλάδα, η παράταξη που εκφράζει την πραγματική κοινωνία.

Στο συνέδριο αυτό έδωσαν το παρόν επιστήμονες, γιατροί, δικηγόροι, μηχανικοί. Στο συνέδριο υπήρχαν επιχειρηματίες, βιοτέχνες, μαγαζάτορες. Έδωσαν το παρόν τους, αυτοαπασχολούμενοι, υπάλληλοι, παραγωγοί του αγροτικού και κτηνοτροφικού τομέα. Είδαμε γυναίκες, νοικοκυρές και εργαζόμενες, νεολαίους: φοιτητές, ανέργους, την γενιά των ούτε καν 700 ευρώ. Χαμηλοσυνταξιούχους που μόχθησαν μια ζωή για να τους πετά ψίχουλα η πολιτική των αγορών.

Ήταν όλοι τους εκεί. Η πραγματική Ελλάδα, η πραγματική κοινωνία. Αυτή που εργάζεται ή θέλει να εργαστεί. Η Ελλάδα που παράγει και δημιουργεί. Όχι αυτή που ζει από τον κομματικό κρατικό κορβανά, όχι αυτή των golden boys, όχι αυτή που σπεκουλάρει στον μόχθο των άλλων. Ήταν εκεί η μεσαία τάξη που οι κυβερνήσεις των μνημονίων, της σοσιαλδημοκρατίας και του φιλελευθερισμού, απαξίωσαν, κορόιδεψαν και εξακολουθούν να καταστρέφουν.

Αυτό λοιπόν είναι και το μεγάλο χρέος των ΕΛΛΗΝΩΝ. Να εκπροσωπήσουν, να εκφράσουν την αγωνία και την οργή αυτής, της πραγματικής Ελλάδας, αυτή της πραγματικής κοινωνίας. Η οποία θέλει ένα μίνιμουμ ποιότητας ζωής, ασφάλεια και μια ελπίδα για το μέλλον.

Αυτή την Ελλάδα οφείλουμε να εκφράσουμε παντού. Στη δουλειά, στη γειτονιά, στο σωματείο, στο σχολείο, στην πόλη και στο χωριό. Με το ρεαλιστικό κυβερνητικό πρόγραμμα που έχουμε, με την παρουσία μας δίπλα στα προβλήματα και τις αγωνίες τους. Γι’ αυτό και ο αγώνας μας δεν πρέπει να εξαντλείται στον προεκλογικό αλλά να αρχίζει πολύ πριν από αυτόν και να συνεχιστεί και πολύ μετά από αυτόν. Είναι το χρέος μας, μπορούμε και θα το κάνουμε.


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης